câștigă un ceas apple watch 9 concurs fresh 2024

Participă la concursul „FRESH – TE ASTEPTI LA BUN? PRIMESTI EXTRA BUN!” organizat în magazinele Kaufland în perioada 25 Iunie – 05 August 2024  și poți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

• 5 x Apple Watch 9, GPS, Carcasa RED Aluminium 45mm

• 24 x Voucher Mobexpert 500 lei

Numele câștigătorilor și a premiilor câștigate vor fi publicate de către Organizator in termen de 30 de zile lucrătoare după finalizarea campaniei, pe site-ul oficial al Campaniei www.deschidefresh.ro

Predarea premiilor se va face in termen de 60 de zile calendaristice, de la data finalizării campaniei, in format fizic prin intermediul unei firme de curierat.

câștigă un ceas apple watch 9 concurs fresh 2024

Cum participi la concursul FRESH 2024

Orice cumpărător care achiziționează pe un singur bon fiscal produse Fresh in valoarea minima de 16 de lei, poate câștiga unul din premiile oferite in cadrul Campaniei, respectiv un voucher Mobexpert cu valoarea nominala de 500 lei sau un Apple Watch 9, GPS, Carcasa RED Aluminium 45mm.

In acest scop, după achitarea produselor achiziționate, consumatorii trebuie sa acceseze site-ului www.deschidefresh.ro in perioada 25.06.2024-05.08.2024 pentru înscrierea in Campanie prin intermediul formularului online.

Fiecare bon fiscal poate fi utilizat pentru înscrierea in Campanie o singura data, iar un participant unic, identificat cu ajutorul numarului de telefon, poate inscrie maxim 5 bonuri fiscale diferite pe zi.

Sincer nu mă atrag băuturile din gama Fresh.. Am gustat de câteva ori și nu am avut nicio străfulgerare a papilelor gustative. Desigur, este o părere pur subiectivă! Așa cu voi zice adio premiilor din această tombolă!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL FRESH