câștigă card cadou emag 1000 lei concurs elmiplant

La Concursul ELMIPLANT SUN – Este vara ta, bucură-te de ea – campanie eMag din perioada1 – 30 iunie 2024 poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 12 kituri de plajă Elmiplant sau unul dintre cele 2 vouchere de cumpărături eMAG în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Desemnarea câștigătorilor premiilor principale se va face prin tragere la sorți, în data de 03.07.2024, din totalul celor înscriși în tombolă.

Fiecare Potențial Câștigător va fi anunțat prin SMS sau apel telefonic, la numărul de telefon menționat la înscriere, cu privire la procedura de urmat în vederea validării finale și atribuirii premiului, în termen de maxim 4 zile lucrătoare după efectuarea Tragerii la Sorți.

câștigă card cadou emag 1000 lei concurs elmiplant

Termenul maxim alocat livrării premiilor din momentul publicării câștigătorilor pe site-ul www.elmiplant-te-premiaza.ro este de 30 de zile calendaristice.

Cum participi la concursul ELMIPLANT SUN eMAG 2024

Cumpără minim un produs Elmiplant, categoria protecție solară, vândut și livrat de eMAG (nu de parteneri eMAG Marketplace) și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale.

Cumpărătorul poate înscrie un număr nelimitat de documente fiscale pe perioada Campaniei.

Ce premii poți câștiga

• 2 x Card Cadou eMAG în valoare de 1000 lei. Valoare unitară premiu: 1000 lei, TVA inclus.

• 12 x kituri de plaja, Fiecare kit va contine: 1 x Crema gel hidratanta, Elmiplant Hydro X-Cell, 50 ml, 1 x Masca servetel Elmiplant Hyaluronic Gold, 1 x Lotiune de corp Elmiplant Skin Nutries Glowing Energy Vitamin C & Turmeric, 400 ml, 1 x Gel de dus Elmiplant cu ulei de cocos, 400 ml, 1 x Deodorant antiperspirant spray Elmiplant Vitamin C, 150 ml, 1 x geantă de plajă, 1 x prosop de plajă. Valoare unitară kit de plajă: 245,32 lei, TVA inclus.

La plaja sau la piscină, pe litoral sau oriunde altundeva, un produs de protecție solară este foarte indicat în această perioadă a anului pentru a ne proteja de efectele nocive ale radiațiilor UV. Și daca se întâmplă să folosești un produs de protecție solară Elmiplant și de asemenea ești client / clientă eMAG atunci nu ezita să participi la această tombolă!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ELMIPLANT