castiga telefoane Samsung Galaxy S24 concurs electrica furnizare

Participă la concursul Electrica Furnizare pentru loializarea clienților cu factura electronică activă din perioada 09 Iunie – 07 Decembrie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți telefoane Samsung Galaxy S24, camere auto Loosafe Road Team Pro sau prize inteligente OEM.

Extragerile câștigătorilor concursului Electrica Furnizare vor avea loc în zilele de 2 iulie, 6 august, 4 septembrie, 3 octombrie, 5 noiembrie și 10 decembrie 2024.

Câștigătorii premiilor vor fi informați de către Organizator, în termen de 10 zile lucrătoare de la data extragerii, telefonic sau prin email.

Numele câștigătorilor vor fi publicate pe site-ul www.electricafurnizare.ro, în termen de maxim 20 zile calendaristice de la data validării câștigătorilor.

castiga telefoane Samsung Galaxy S24 concurs electrica furnizare

Atribuirea premiilor se va efectua în termen de 30 zile calendaristice de la validare.

Cum participi la concurs

Pentru a participa la Campanie, clienții casnici interesați trebuie să figureze în evidențele Companiei ca având o vechime mai mare sau egală cu 6 luni de când au activat Factura Electronică.

Pentru aceasta, toți clienții care sunt înregistrați în baza de date a organizatorului și care în momentul efectuării extragerii au 6 luni sau peste 6 luni de factură electronică activată și au furnizat la semnarea contractului datele de contact (număr de telefon sau adresa de mail), vor fi înscriși automat în campanie.

Ce premii câștigi

• 6 x smartphone Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB 5G

• 150 x camera auto Loosafe Road Team Pro,

• 180 x priza inteligenta OEM cu termostat pentru încălzirea electrică

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ELECTRICA FURNIZARE