Participă la concursul Cea mai tare vară cu Coca-Cola din perioada 3 iunie – 31 august 2024 scanează bonul fiscal și poți câștiga premii care să-ți dea pretextul perfect să ieși cu prietenii, indiferent de cât de cald e afară:

• 45.000 x Meniuri de 5 aripioare KFC ca să îți facă poftă de o seară afară
• 2 x Mașini de mers la festival cu muzica dată la maximum
• 50 x Bilete Duble la festivalul Untold
• 6.500 x Borsete de festival cu care să-ți accesorizezi outfit-ul
• 6.500 x Prosoape de plajă pentru un bronz perfect

Fiecare potential castigator de premiu de tip Instant Win va primi pe loc in Aplicatia Coca-Cola un mesaj de câştig informativ ce va contine un mesaj de confirmare, din care este redirecționat către tichetul castigator.

Potențialul castigator trebuie sa acceseze Aplicatia Coca-Cola si sa isi preia codul pana la 22 septembrie 2024

Punerea in posesie a premiilor mari tip bilete la festivalul UNTOLD 2024 se realezează in termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data validării, prin intermediul email-ului sub forma de cod electronic, câștigătorul primind ambele bilete, atat cel care ii aparține lui, cat si cel pentru insotitor.

Punerea in posesie a premiilor mari tip Autoturism Mini Cooper Cabrio se face prin grija directa a Organizatorului si, la sediul reprezentantei auto, in termen maxim de 120 de zile lucratoare de la data validarii. Aceste termen ii este necesar Organizatorului pentru a putea stabili impreuna cu furnizorul autoturismului toate detaliile necesare pentru a pune castigatorul in posesia premiului in cele mai bune conditii.

Mecanismul campaniei promoționale Cea mai tare vară cu Coca-Cola

Pentru a putea participa la concurs achiziționează orice produs Coca‑Cola, Fanta sau Sprite, descarcă aplicația Coca‑Cola și creează-ți un cont, apoi scanează bonul fiscal în aplicația Coca‑Cola App ca să aduni puncte și să câștigi premiile verii.

Funcția Receipt Scanner din Coca‑Cola App este o modalitate nouă și incitantă de a accesa experiențe, recompense și multe altele, direct de pe telefonul tău mobil

Acesta se pare că este cel mai mare concurs ca și valoare a premiilor din vara lui 2024. Posibilitatea de a bea o Fanta și apoi de a câștiga o mașină Mini Cooper Cabrio este imposibil să nu te entuziasmeze până la paroxism! Să ne răcorim cu o Coca-Cola și visăm frumos!

DESCARCĂ APLICAȚIA COCA-COLA APP

Concurs
Cea mai tare vară cu Coca-Cola
Locație
www.coca-cola.com,
Începe pe
2024-06-03
Se termină pe
2024-08-31
Descriere
Cumpără oricare produse Coca‑Cola, Fanta sau Sprite în perioada campaniei 03 iunie - 31 august inclusiv, descarcă Coca‑Cola app și înscrie poza bonului fiscal, transforma bonul în puncte și poți câștiga instant unul din cele 45000 de vouchere KFC; poți câștiga prin tranzacționarea de puncte 6.500 de Prosoape de plajă sau 6.500 Borsete de vară; sau poți câștiga prin trageri la sorți unul dintre cele 50x bilet Dublu la UNTOLD sau unul dintre cele doua Autoturisme Mini Cooper.