câștigă 300 lei concurs cesarom 2024

Participă la concursul „CESAROM 10 ani garanţie – voucher” din perioada 23 mai – 25 noiembrie 2024 răspunde la 5 întrebări și poți câștiga și poți câștiga prin tragere la sorți  un voucher eMAG de 300 lei

În cadrul Campaniei se vor acorda 6 premii în valoare totala de 1.800 lei iar fiecare premiu va consta într-un voucher (card cadou) eMAG, în valoare de 300 lei. Voucherul (cardul cadou) va putea fi folosit pentru comenzi online pe www.emag.ro pentru achizitionarea oricarui produs de pe platforma, mai putin Asigurari sl Cartele Prepaid.

Premiul va fi livrat Câstigatorilor pe adresa de email comunicata în timpul procesului de validare.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc prin tragere la sorti electronica, desfășurată în șase etape diferite, utilizând platforma www.random.org

Numele si prenumele câștigătorilor precum si câștigul acordat, vor fi anunțat pe pagina campanii.cesarom.ro/10anigarantie-voucher si pe paginile de social media ale Organizatorului din platformele: Facebook, Instagram, până cel târziu în 25 noiembrie 2024.

Cum participi la concurs

Pentru a putea participa la concurs, participantul trebuie sa respecte si sa îndeplinească concomitent următorii pași si condiții:

• Accesează paginacampanii.cesarom.ro/10anigarantie-voucher

• Completează formularul de înscriere disponibil pe pagina cu toate Informațiile solicitate

• Răspunde la toate întrebările de mai jos și alege colecția preferată din cele afișate:

a) Ce plănuiești să renovezi anul acesta?
b) Ce culoare îți dorești să fie noua ta gresie și / sau faianță?
c) Ce design îți dorești să aibă nou ta gresie și / sau faianță?
d) Ce dimensiune de placă intenționezi să cumperi?

PARTICIPĂ AICI LA CONCURSUL CESAROM