listă câștigători concurs camel 2024

Participă la concursul Camel Lets Create din perioada 26 iunie – 6 octombrie  2024 și poți câștiga unul din cele 50000 de premii puse în joc.

Iată lista premiilor concursului Camel 2024 dintre care unul poate fi al tău:

  • 1 Premiu constand intr-un Pachet de Vacanta, compus dintr-un Voucher de Vacanta in valoare de 10.000 lei (TVA inclus) si bani de buzunar 6000 lei.
  • 1 Scuter PIAGGIO LIBERTY 125 EURO 52023 in valoare estimata de 18.238 lei (TVA inclus)
  • Premii instant acordate consumatorilor care au au minim 1 punct de creativitate colectat: 45.000 de premii constand in Pachete de tigarete Camel, la alegere dintre Camel Original Filters (Longs), Camel Original Black (Longs), Camel Original Blue (Longs) si Camel Caster.
  • 206 Premii constand in Vouchere Urban Bag, fiecare in valoare de 500 lei (TVA inclus)
  • 206 Premii constand in Carduri Cadou eMAG, fiecare in valoare de 500 lei (TVA inclus)
  • 80 de premii constand in Vouchere Lensa, fiecare in valoare de 1.000 lei (TVA inclus).
  • 103 Premii in Bani, fiecare in valoare de 2.156 lei.
  • 10.000 de Premii constand in Pachete de tigarete Camel, la alegere dintre Camel Original Filters (Longs), Camel Original Black (Longs), Camel Original Blue (Longs) si Camel Caster.

Dupa confirmarea statutului de castigator validat al premiului Pachet de Vacanta, acesta va primi premiul dupa cum urmeaza:

listă câștigători concurs camel 2024

Va primi Voucherul de Vacanta in valoare de 10.000 lei (TVA inclus) prin inter- mediul unui curier, in termen de maxim 45 de zile lucratoare de la data validarii, conform informatiilor mentionate in cadrul Art. 6.2.2.;

Suma de 5.000 lei (bani de buzunar) va fi virata in contul castigatorului in maxim 45 de zile lucratoare de la data iar diferenta de 1.600 lei dintre valoarea indivi- duala a premiului (6.600 lei) si valoarea transferata de 5.000 lei o reprezinta va- loarea impozitului pe veniturile din premii, impozit care se va retine la sursa in conformitate cu prevederile Codului fiscal.

Vezi aici Regulamentul concursului Camel 2024

Consumatorii pot inscrie in concurs, pe Website, Coduri de participare la Cam- pania promotionala (,,Coduri de participare”), din urmatoarele categorii:

1. Coduri din pachet codurile alfanumerice de 9 caractere care sunt tiparite in interiorul pachetelor de Produse participante, respectiv sub capacele Produselor Participante a

2. Coduri cadou (coduri alfanumerice de 9 caractere) de 2 tipuri:

A. Coduri cadou trimise de catre Organizator – coduri cadou care se vor trimite ca- tre consumatorii pe care Organizatorul ii va selecta din baza sa de date, prin e- mail la adresele de e-mail ale consumatorilor respectivi (inregistrate in baza de date a Organizatorului) sau prin SMS pe numerele de telefon ale consumatorilor

B, Coduri cadou obtinute in urma interactiunii cu Brand Ambasadoarea / Am- basadorul JTI (121) coduri cadou care se vor transmite catre consumatori in urma interactiunii cu Brand Ambasadoarea / Ambasadorul JTI, prin SMS, pe numerele de telefon ale consumatorilor respectivi (inregistrate in baza de date a Organizatorului).

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CAMEL