castiga scuter italian vespa concurs birra moretti

La concursul Câștigă premii în stil italian cu Birra Moretti. din perioada  1 – 30 iunie 2024 poți câștiga prin tragere la sorți următoare premii: un scuter Vespa Primavera 50 sau unul dintre cele 47 coșuri de picnic Madison Park.

Premiile constând în 1 x Scuter Vespa Primavera 50 Red ’22 şi 47 x Set picnic Madison Park se vor acorda prin trageri la sorți din totalul înscrierilor eligibile din perioada 01 iunie – 30 iunie 2024, în data de 04 iulie 2024.

Anunţarea Câştigătorilor şi a premiilor câştigate se va realiza prin publicarea pe birramoretti.ro/in termen de maxim 30 zile calendaristice de la dată finalizării întregului proces de validare, dar nu mai târziu de dată de 04 august 2024.

Cum participi la concursul Birra Moretti

castiga scuter italian vespa concurs birra moretti

Cumpără orice bere Birra Moretti din magazinele Kaufland și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Câștigă premii în stil italian cu Birra Moretti.

Setul de picnic oferit ca și premiu este compus din:
• 1 x coş de picnic, MADISON PARK pentru 4 persoane compartiment de răcire izolat cu fermoar, include tacâmuri cu mânere din plastic, farfurii ceramice şi pătură de picnic
• 1 x pătură picnic, material plastic, dimensiune 120x150cm
• 1 x set tacâmuri 24 piese

Livrarea premiilor constând în Scuter Vespa Primavera 50 Red ’22 şi Set picnic, acordate în Campanie se va face prin intermediul FAN Courier în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată validării dar nu mai târziu de dată de 16 august 2024.

Față de precedentul concurs Birra Moretti adresat numai clujenilor, acesta este unul național. Premiile sunt după părerea noastră ”așa și așa” Un singur scutter, de firmă ok e un Vespa  original și câteva coșuri de picnic nu prea pare a fi o tombolă cu adevărat generoasă

INTRĂ ÎN CONCURSUL CU PREMII BIRRA MORETTI