concurs înghețată Ben & Jerry câștigă trotinetă electrică pliabilă

Premiile  concursului „Ben&Jerry’s – Bun. Și mai bun.”  3 iunie – 31 iulie 2024 se acorda prin trageri la sorti saptamanale, lunare și la finalul Campaniei pentru marele premiu constând într-o trotinetă electrică pliabilă KuKirin G3 Pro.

Tragerile la sorți ale câștigătorilor premiilor constând în vouchere cadou vor avea loc în datele de 13 iunie, 20 iunie, 27 iunie, 4 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie și 7 august 2024.

În cadrul fiecărei trageri vor fi desemnați câte 4 câștigători ai câte unui voucher de cumpărături Decathlon în valoare de 500 lei.

În cadrul extragerilor din 4 iulie, respectiv 7 august vor fi desemnați câte un câștigător al unui voucher de cumpărături Altex în valoare de 2.500 lei.

concurs înghețată Ben & Jerry câștigă trotinetă electrică pliabilă

Tragerea la sorți a câștigătorului marelui premiu constând într-o trotinetă electrică pliabilă KuKirin G3 Pro va avea loc în data de 7 august 2024.

Imposibilitatea potentialului castigator de a trimite bonul fiscal, ori trimiterea unui alt bon fiscal, sau daca bonul fiscal trimis este deteriorat, modificat, etc. conduce automat la descalificarea potentialului castigator si apelarea la rezerve care se vor supune regulilor de validare descrise in Regulamentul tombolei proționale.

Cum participi la concursul înghețată Ben & Jerry’s 2024 

Cumpără orice înghețată Ben&Jerry’s și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul online de concurs de pe pagina campaniei promoționale unilevertepremiaza.ro Ben&Jerry’s – Bun. Și mai bun. Nu uita să păstrezi bonul pentru validare.

Este vară, deja temperaturile sunt ridicate, chiar caniculare deci orice modalitate de a ne răcori este binevenită. Așadar o înghețată consumată pe îndelete ne poate reîmprospătă și în același timp să ne dea o stare de confort. Deci DA… vom participa la acest concurs estival și poate vom și câștiga!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BEN & JERRY’S