castiga o vacanta la Disneyland Paris sau Legoland Germania concurs aquafresh

La concursul „Cu Aquafresh periajul dintilor este distractiv” 1 – 30 iunie 2024. poți câștiga o vacanță cu familia într-un parc de distracție, la alegere între Disneyland Paris sau Legoland Germania, în valoare de 17.000 de lei!

Cum participi la concursul Aquafresh 2024

, Participanții trebuie să urmeze următorii pași:

– să achiziționeze din Locațiile participante, oricare doua produse participante mai jos sau un pachet promotional format din doua paste de dinti, o pasta de dinti si o periuta de dinti sau o pasta de dinti si o apa de gura.

– să se înscrie în prezenta Campanie, prin incarcarea pozei bonului fiscal care face dovada achiziție si inscrierea prin platforma www.zambetesanatoase.ro, așa cum vor fi detaliate în cele ce urmează.

Cumpărătorul va scana codul QR existent pe materialele promoționale din magazin sau va accesa site-ul www.zambetesanatoase.ro

Ce premii se pot câștiga la acest concurs

• 1 x voucher de calatorie pentru o destinatie la alegere intre Disneyland Franta sau Legoland Germania, in valoare de 17000 lei

Voucherul de călătorie oferit ca premiu poate fi folosit pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice la alegere intre Disneyland Paris sau Legoland Günzburg (bilete de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare in unul din hotelurile din apropierea parcului de distractii, bilete de intrare in parcuri, mic dejun) din portofoliul SF Travel. Voucherul poate fi folosit o singura data pentru unul sau mai multe servicii turistice din portofoliul SF Travel.

Recunosc că nu prea folosesc pastele de dinți Aquafresh, însă deseori am cumpărat periuțe de dinți ale acestei mărci. Deci am părere bună despre acest concurs. În primul râmd pentru că promoveasă sănătatea orală, în al doilea rând pentru premiu. O vacanță la Disneyland Paris sau Legoland Germania este mai mult decât un vis frumos. Deci un mare DA pentru acest concurs.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL AQUAFRESH 2024