castiga un uscator de rufe concurs ariel iunie 2024

Participă la concursul „Curăță impecabil chiar și în apă rece cu Ariel si magazinele LaDoiPasi cu Ariel si magazinele LaDoiPasi” din perioada 1 lunie 2024-30 lunie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți un uscător de rufe Whirlpool,

Youtil va anunța castigatori concursului „Curăță impecabil chiar și în apă rece cu Ariel si magazinele LaDoiPasi cu Ariel si magazinele LaDoiPasi” într-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data validarii acestora.

Premiul constand in Uscator de rufe Whirlpool va fi expediat castigatorului la adresa indicata de catre acesta in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, de maximum 2 ori, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 60 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.youtilpromo.ro si ro.pg.com/regulamente

castiga un uscator de rufe concurs ariel iunie 2024

Premiul va fi predat catre castigator pe baza unui proces verbal in doua exemplare ce vor trebui semnate si completate de castigator.

Cum participi la concursul detergent ARIEL

Pentru înscrierea validă în Campanie este necesară îndeplinirea cumulativa a urmatoarelor condiții:

Participantul trebuie să achiziționeze din Magazinele LaDoiPași cel putin un Produs Participant la Campanie, in perioada Campaniei si sa poata face dovada de achizitie (bon fiscal sau factura fiscala.

Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura original/origiala pana la momentul inmanarii premiului, acestea fiind necesare pentru validare, in cazul in care va fi declarat castigator.

Participantul se va inscrie la Campanie prin transmiterea si incarcarea fotografiei a unui singur bon fiscal/factura fiscala care atesta achizitia unui Produs Participant, pe website-ul www.youtilpromo.ro, in sectiunea special dedicata Campaniei si cu respectarea conditiilor solicitate din regulamentul tombolei.

Ce premii poți câștiga

Premiul constand Uscator de rufe Whirlpool are urmatoarele caracteristici principale:
tehnologie: al 6-lea simt; motor inverter; sistem de siguranta pentru blocare acces copii;

• FreshCare+
•capacitate uscator: 9kg
•programare temporizata
•indicator semnalizare sfarsit ciclu
•clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
•tehnologie de uscare cu pompa de caldura

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au dreptul de a solicita schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor si nici acordarea contravalorii în bani a premiilor.

Da, din când în când folosesc detergenții marca ARIEL pentru spălarea rufelor. Am un magazin LaDoiPași în apropiere, așa ca poate data viitoare am să mă opresc și o să cumpăr un produs participant la tombolă, chiar dacă mă întreb: ce o să mai fac cu încă un uscător de rufe? Poate îl dau verișoarei mele!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ARIEL