Câștigă un televizor Samsung 189 cm sau 1000 lei la concursul SCHULSTAD

castigă televizoare samsung sau 1000 lei concurs chiflele Schulstad

Participă la concursul „O chiflă. Mii de posibilități. Castiga meciul gusturilor cu burgerii tai preferati si Schulstad!” din perioada 17.06 – 25.08.2024 și poți câștiga următoarele premii:

• 3 x Televizor Samsung Ultra HD 4K diagonala 189 cm

• 10 x 1000 lei

• 10 x tricou de colecție și minge de fotbal

Castigatorii vor fi anuntati online pe site-ul www.burgerbun.ro/castigatori in termen de 5 zile lucratoare de la data validarii datelor.

castigă televizoare samsung sau 1000 lei concurs chiflele Schulstad

Premiile constând in Televizor Samsung si Kitul format din, Tricou de colecție si minge de fotbal” vor fi trimise către Câștigători in maxim 30 zile lucrătoare de la data încheierii validărilor si trimiterii către câștigători a SMS-ului final. „Premiile in bani”, vor intra in posesia câștigătorilor prin virament bancar, in termen de maxim 30 zile lucrătoare de la data încheierii validărilor si trimiterii către câștigători a SMS-ului final.

Cum participi la concurs

Pentru a participa la concursul chifla Schulstad, participanții trebuie sa achiziționeze pe un bon fiscal / factura cel puțin 1 bucata pachet chifle Schulstad, sa înscrie bonul fiscal sau factura fiscala in platforma www.burgerbun.ro si sa completeze formularul de înscriere.

Un Participant are dreptul la o singura înregistrare in Campanie pe baza aceluiași bon fiscal/factura.

Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, valabil in urmatoarele retele de telefonie mobila disponibila pe teritoriul Romaniei: Orange, Telekom, Vodafone si Digi.

Un Participant unic este definit de același număr de telefon. Același Participant poate înscrie maxim 3 bonuri diferite pe zi.

Iată un concurs pe care l-am descoperit întâmplător, dar care prin natura premiilor puse în joc îmi stârnește interesul chiar dacă spre rușinea mea până acum nu am mâncat vreo chiflă Schulstad,

PARTICIPĂ LA CONCURS