Câștigă un NAVOMODEL RidgeMonkey 750 BAIT BOAT. Concurs Fishing Mall

Câștigă un NAVOMODEL Ridge Monkey 750 BAIT BOAT

La concursul “Câștigă un NAVOMODEL RidgeMonkey 750 BAIT BOAT” organizat de Fishing Mall în perioada 11 iunie –  25 iulie 2024 chiar puteți câștiga  un Navomodel pentru Plantat RidgeMonkey!

Valoarea cadoului promoțional este de 3.383 lei, TVA inclus.

Beneficiarul premiului oferit în cadrul Campaniei nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a acestuia sau de a solicita înlocuirea acestuia cu alte bunuri sau beneficii.

Refuzul de a primi cadoul conduce la pierderea dreptului de a mai solicita altul.

Câștigă un NAVOMODEL Ridge Monkey 750 BAIT BOAT

Cum participi la concursul “Câștigă un NAVOMODEL RidgeMonkey 750 BAIT BOAT”

Toate comenzile de peste 250 de lei(TVA inclus) efectuate în perioada campaniei pe site-ul www.fishingmall.ro, și în magazinul fizic FishingMall din Oradea -West Business Center, Borșului nr.29 K, vor participa la o tragere la sorți, având ca premiu un NAVOMODEL Ridge Monkey 750 BAIT BOAT, care va fi livrat către câștigător pe cheltuiala Organizatorului Campaniei.

Același client poate face mai multe comenzi pe site-ul www.fishingmall.ro, în magazinul fizic FishingMall și poate primi, implicit, mai multe șanse de participare, cu condiția ca fiecare comandă efectuată să depășească suma de 250 de lei(TVA inclus).

Tragerea la sorți se va realiza la data de 26 IULIE 2024, ora 15:00.

Navomodelul pentru nadit Ridge Monkey Hunter 750 Bait Boat are o greutate redusa, de doar 2.5 kg, inclusiv doua baterii Li-Polimer. Designul sau compact il transforma intr-un instrument esential pentru pescarii pasionati, care doresc sa maximizeze sansele unor capturi, transformand o aventura la pescuit intr-o experienta reusita