câștigă robot de bucătărie bosh concurs retete enache morarit

Participă la concursul „Aventura Deliciilor” organizat de retete.enache-morarit.ro în perioada 24 iunie – 31 iulie 2024 și poți câștiga unul dintre următoarele premii atractive:

• 1 x Robot de bucătărie profesional BOSCH Seria 6

• 1 x Robot de bucătărie Multtalent 3 Plus 900 BOSCH

• 5 x Mixer de mana Styline Colour 500W BOSCH

Participanții care au fost desemnați câștigători vor fi anunțați pe pagina de Facebook Enache Morărit.

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate prin curier rapid sau curier privat în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe pagina de Facebook Enache Morărit

câștigă robot de bucătărie bosh concurs retete enache morarit

Câștigătorii concursului enache-morarit.ro 2024 vor fi desemnați în funcție de numărul de aprecieri adunate la fiecare rețetă, astfel:

– premiul 1: rețeta care va acumula cele mai multe aprecieri

– premiul 2: rețeta care va acumula cele mai multe aprecieri, imediat după cea situată pe locul 1

– Premiul 3: următoarele 5 rețete situate pe locurile 3, 4, 5, 6 și 7, în ordinea aprecierilor acumulate.

Cum participi la tombola „Aventura Deliciilor”

Participantul va trebui să gătească o rețetă proprie, folosind unul sau mai multe dintre produsele participante în campanie.

Participantul va filma sau fotografia rețeta gătită, pașii intermediari și rezultatul final al rețetei astfel încât produsul Enache Morărit folosit să fie vizibil în cadrele filmate sau fotografiate.

Participantul va încărca una sau multe rețete accesând meniul ”încarcă rețetă” e pe site-ul retete.enache-morarit.ro,  și completând toate câmpurile necesare referitoare la rețetă.

Dap… nu prea le am cu bucătăritul, adică nu la acest nivel de creativitate. Deci adio Robot de bucătărie profesional BOSCH Seria 6 te las să fii câștigat de altcineva!!!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ENACHE MORĂRIT