câștigă o trotinetă electrică xiaomi concurs lays 2024

Participă la concursul „Niciun meci fara Lay’s si premii!”  din perioada 24.06.2024-22.07.2024, cumpără desfășurat în magazinele DTL Market și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

10 x premii constând în:
• 1 x boxa portabila JBL Go 4, IP67, Bluetooth, Auracast, Negru
• 3 x pungi de Lay’s de colectie

4 x premii constând în:
• 1 x trotineta electrica Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2, Autonomie max. 25 Km, Viteza maxima 20 Km/h, Anvelope 10″, Negru, in valoare unitara de 1699,99 lei, inclusiv TVA:
• 3 x pungi de Lay’s de colecție

Tragerea la sorti va fi organizata in termen de 10 zile de la încheierea Campaniei.

câștigă o trotinetă electrică xiaomi concurs lays 2024

Premiile concursului „Niciun meci fără Lay’s si premii!” vor fi trimise câștigătorilor validați in termen de maximum 60 zile lucrătoare de la încheierea campaniei.

Organizatorul va face face publice numele câștigătorilor si castigurile acordate prin afisarea pe site-ul pepsicosmiles.ro/regulamente în maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

Cum participi la concurs

Participanții trebuie sa achiziționeze minimum un 1 produs participant, Lay’s, din Magazinele Participante DTL Market pe același document fiscal pentru a putea câștiga unui dintre premiile oferite prin tragere la sorti.

Ulterior achiziționării Produselor participante, participantul trebuie sa trimită poza documentului fiscal pentru înscriere in Campanie, prin intermediul pepsicosmiles.ro/campanie/lays/dtlmarket urmând pașii de înscriere în Campanie

Un concurs specific celor de la Lay’s, cu premii constând în gadget-uri moderne și cu un specific legat de evenimentul fotbalistic european din această vară. Dacă din când în când mai ronțăi un chips atunci nu rata această tombolă!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LAYS