coduri norocoase concurs bergenbier 2024 masini dacia duster

La concursul Bergenbier Susține naționala, câștigă toată vara  din perioada 1 iunie – 31 august 2024  poți câștiga prin tragere la sorți cu ajutorul codurilor norocoase una din cele 3 Dacia Duster tunate să reflecte personalitățile de supersuporter din gașca Bergenbier: organizat, optimist și echipat.

Desemnarea castigatorilor premiilor constand in cele 3 masini Dacia Duster customizate si accesorizate, din perioada 01 iunie 2024-31 august 2024 se va face prin tragere la sorti si se vor acorda cate 1 premiu pe lună pe Campanie, respectiv 3 premii in total.

Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii Campaniei, in mod aleator, castigatorii, prin trageri la sorti lunare. Extragerile câștigătorilor concursului Bergenbier au loc in urmatoarele zile:

coduri norocoase concurs bergenbier 2024 masini dacia duster

a. Pentru inscrierile valide din perioada 1 iunie – 30 iunie, extragerea are loc in data de 2 iulie 2024;

b. Pentru inscrierile valide din perioada 1 iunie – 31 iulie, extragerea are loc in data de 2 august 2024:

c. Pentru inscrierile valide din perioada 1 iunie – 31 august, extragerea are loc in data de 2 septembrie 2024;

Cum participi la concursul Bergenbier – Susține naționala, câștigă toată vara 2024

Cumpără orice bere Bergenbier cu ambalaj promoțional la sticlă, doză sau PET. Uită-te sub capac/cheiță, descoperă codul unic și înscrie-l în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale sau trimmite-l prin SMS la numărul 1828.

Dacă codurile norocoase Bergenbier sunt trimise între orele 15:00 – 21:00, poți câștiga pe loc în fiecare zi unul dintre cele 30 tricouri de suporter Bergenbier sau unul dintre cele 5 treninguri oficiale FRF.

Premiile vor fi puse in posesia castigatorilor in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la momentul validarii finale, respectiv de la data primirii e-mailului de validare (promotie@step-up.biz).

Castigatorul are obligatia de a pastra capacul/cheita continand codul castigator in original pe intreaga durata a procesului de validare astfel incat sa il/o poata preda Organizatorului in original.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BERGENBIER