Câștigă o cameră Canon EOS R5C la concursul Canon WANDERLUST 2024

câștigă o cameră foto canon EOS R5C

Participă la concursul Canon WANDERLUS în perioada 13 mai  – 12 iulie 2024 pe canon.ro/get-involved/wanderlust/  și poți câștiga o cameră Canon EOS R5C

Filmează cea mai bună reclamă video pentru un loc ales de tine şi ai șansa de a te face remarcat! Arată că fiecare cadru contează!

Trimite astăzi varianta finală şi arată lumii viziunea ta creativă.

Videoclipurile trimise în concursul Canon trebuie să respecte următoarele criterii:

a) Surprindeţi ideea competiţiei – Realizaţi o reclamă video captivantă pentru un loc ales de dumneavoastră. Acesta poate fi o ţară, un oraş, un loc sau o clădire ale căror frumuseţe şi spirit doriţi să le puneţi în evidenţă pentru a inspira oamenii să le exploreze.

câștigă o cameră foto canon EOS R5C

b) Creativitate – Materialul dumneavoastră despre acest loc reflectă o idee inedită şi originală?

d) Producţie – Videoclipul este editat într-un mod care pune în valoare conţinutul cu ajutorul efectelor vizuale şi audio?

c) Poveşti vizuale (Storytelling) – Ce emoţii sau reacţii obţineţi cu ajutorul acestui videoclip. Fotografia trimisă este amuzantă, trezeşte emoţii sau gânduri?

Videoclipurile trebuie să aibă o durată de minim  30 de secunde şi maxim  1 minut cu o dimensiune a fișierului de maxim 150mb şi trimisă în format MP4.

ATENȚIE! Participantul  la concursul cu premii CANON nu are voie să trimită un videoclip creat, generat, editat, compus sau modificat folosind orice fel de software, instrumente sau tehnologie care conține orice formă de inteligență artificială. 

Canon va anunța câștigătorul aparatului foto  Canon EOS R5C pe adresa de email menţionată la înscriere, în decurs de 5 zile lucrătoare de la stabilirea câștigătorului, iar acesta trebuie să răspundă pentru a confirma caracterul eligibil al participării la concurs şi acceptarea Premiului în decurs de 10 zile calendaristice de la primul email primit.

Un concurs pentru care talentul meu de creator video nu se ridică la înălțime, așa că îi las pe alții să câștige premiul!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CANON