castiga invitatii vip festival de dans anturaj 2024 concurs nestle fitness pe tiktok

Participă la concursul provocare Nestle Fitness  ”Dansează cu Fitness și Ștefania!” din perioada 20 mai – 31 iulie 2024 care se desfășoară pe TikTok și Instagram și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 10 invitații VIP la festivalul de dans Anturaj (27 – 30 septembrie 2024, București)

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 31 iulie 2024, și va fi publicată pe pagina de Instagram @NestleFitnessRo precum și pe site-ul oficial al campaniei până la 05.08.2024.

Anunțarea câștigătorilor concursului Nestle Fitness 2024 se va face şi live pe contul de IG @NestleFitnessRo prin publicarea numelor acestora /alias-urilor (ID-ului) de Instagram pe pagina de Instagram, dar si pe website-ul www.nestle.ro, pana la data de 5 August 2024.

castiga invitatii vip festival de dans anturaj 2024 concurs nestle fitness pe tiktok

Trimiterea premiilor se va face  la adresa de livrare comunicata in timpul procesului de validare, in termen de maximum 15 zile lucrătoare, de la data validării finale a câștigătorilor, prin curier.

Cum participi la concurs

Tot ce trebuie să faci este să te filmezi replicând dansul făcut de Ștefania, împreună cu batonul de cereale Fitness preferat și să publici filmulețul pe canalul tău de Instagram sau/și TikTok, urmând aceste regulile:

• Pentru înscrierile pe Instagram:

Publică filmulețul pe profilul tău de Instagram în format de reel, etichetând pagina @NestleFitnessRo și @cristinaa.stefaniaa, și să utilizezi hashtagul #DanseazaCuFitness. Atât filmulețul cât și profilul tău trebuie să fie publice.

• Pentru înscrierile pe TikTok:

Să publici filmulețul pe profilul tău de TikTok, etichetând pagina @cristinaa.stefaniaa, și să utilizezi hashtagul #DanseazăCuFitness. Atât filmulețul cât și profilul tău trebuie să fie publice.

Un concurs cu premii de la Nestle care nu implică achiziția unui produs, ci apelează la talentul tău și la alegerea ta de a te expune pe Instagram și/sau TiKTok. O tombolă cu premii tocmai bună pentru fanii și fanele dansului!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESTLE FITNESS