Câștigă o Experiența Ferrari Maranello concurs Peroni 2024

Participă la concursul PERONI NASTRO AZZURRO ”CUM BAT INIMILE DE TIFOSI!”  din perioada 05 Iunie – 30 Iunie 2024 și poți câștiga una din cele 3 experiențe Ferrari Maranello + 3 sticle editie limitata Tifosi pentru locul 1, locul 2 si locul 3 sau  una din cele 47 de Sticla editie limitata Tifosi.

Premiile concursului vor fi acordate printr-o jurizare ce se va efectua de către un juriu format din: 4 reprezentanți ai Organizatorului si Cătălin Ghicea, comentator sezon 2024 F1 in Romania.

In termen de 15 zile de la finalizarea Campaniei, juriul va evalua materialele video înscrise in funcție de relevanta conținutului pentru tema campaniei si creativitatea videoclipurilor si va decide câștigătorii campaniei.

Experiența Ferrari Maranello consta intr-o experienta de test drive cu o masina Ferrari pe circuitul Fiorano + un prânz la Ristorante Cavallino, in Maranello.

Câștigă o Experiența Ferrari Maranello concurs Peroni 2024

Potențialii câștigători trebuie sa detina un permis de conducere valid, categoria B si minim un an de experienta in conducerea unui autovehicul.

Câștigătorii concursului Peroni sunt obligați sa-si asigure transportul + cazarea (pentru evitarea oricarui dubiu, costul transportului, al cazării si altor cheltuieli asociate cu aceasta deplasare va fi suportat de către Participantul castigator). Experiența este disponibila pe 8 noiembrie 2024.

Cum participi la concurs

Pentru a participa la Campanie, Participantii trebuie: să acceseze site-ul www.peroniitaly.ro/Tifosi în perioada concursului și să incarce un video de maximum 15 secunde in care sa demonstreze, intr-un mod creativ, ca face parte dintre cei mai mari fani ai Scuderiei Ferrari – Tifosi.

Videoclipul Participanților va fi validat si punctat in funcție de:

– Creativitate: (30% importanta)
– Relevanta: (70% importanta)
– Sistemul de punctaj va fi pe o scala de la 1 la 10 pentru creativitate si respectiv relevanta.

Materialele care acumulează cel mai mare punctaj din partea membrilor juriului vor fi declarate câștigătoare.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PERONI