concurs eximtur câștigă o cazare cu mic dejun la Arsenal Park Transilvania

Participă la concursul „Nasty te trimite la Arsenal Park Transilvania” care se desfășoară până în data de  24 iunie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți 2 nopți de cazare și cu mic dejun, în intervalul 1 iulie-30 septembrie, la Arsenal Park Transilvania în valoare de 800 lei.

Câștigătorul va fi anunțat public pe pagina de Facebook EXIMTUR și pe site-ul www.eximtur.ro/concursuri în data de 26 iunie 2024 și va trebui să își confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu în termen de 24 de ore de la contactarea acestuia de către un reprezentant EXIMTUR

Locația Arsenal Park Transilvania este perfectă pentru iubitorii sportului și ai vacanțelor active.

Ca turist EXIMTUR vei beneficia în exclusivitate de acces gratuit la Aqua Park Arsenal, iar în ceea ce privește facilitățile sportive, vei avea acces la::

concurs eximtur câștigă o cazare cu mic dejun la Arsenal Park Transilvania

✅ teren de sport multifuncțional cu mini tribună

✅skate park

✅tiroliană și trasee de tiroliană

✅escaladă

✅tir cu arcul

✅ minigolf

✅rent a bike&trasee pentru biciclete

✅fitness park

Premiul va fi oferit prin tragere la sorți. Formatul și condițiile pachetului oferit ca și premiu nu poate fi modificat, nu poate fi preschimbat în bani și nu poate fi transferat unei alte persoane.

Orice persoană care dorește să participe la acest concurs EXIMTUR trebuie să achiziționeze un bilet la una dintre cele două proiecții ale documentarului „Nasty” din cadrul TIFF 2024 și să înscrie numărul biletului pe pagina de concurs.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL EXIMTUR