castiga bilete la a Festivalul Beach, please 2024

Participă pe www.youtilpromo.ro la concursul “HEAD&SHOULDERS si LIDL te trimit la Festivalul Beach, please!’ care se desfășoară în perioada 17 iunie – 23 Iunie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 5 x Bilete Acces General pentru 2 persoane la Beach Please, Festival Costinești, 10-14 Iulie 2024, care asigura accesul la eveniment pe toata durata Festivalului.

Tragerea la sorti a câștigătorilor va avea loc in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data încheierii Campaniei.

Anunțarea câștigătorilor biletelor la Beach Please 2024 se va realiza prin publicarea acestora pe www.youtilpromo.ro si pe www.ro.pg.com/regulamente intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen de maxim 30 zile lucrătoare de la data validării acestora.

castiga bilete la a Festivalul Beach, please 2024

Premiul va transmis câștigătorilor sub forma unui cod unic pentru fiecare bilet, pe e-mail, intr-un fisier securizat ,cu parola prin sms la numar de telefon furnizat in procesul de valdiare, la adresa de email cu care s-au inscris in concurs ulterior incheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai tarziu de 2 de zile lucratoare de la validare.

Cum participi la concurs

Participantul trebuie să achiziționeze in perioada Campaniei, din oricare din Magazinele LIDL participante cel puțin un produs Head&Shoulders indiferent de sortiment, gramaj sau ambalaj si sa poată face dovada de achiziție (bon fiscal/factura)..

Participantul se va înscrie la Campanie prin: accesând direct website-ul www.youtilpromo.ro

Nu folosesc produsele Head&Shoulders deși am auzit de la prieteni că sunt chiar eficiente și de calitate. Așadar chiar dacă sunt client fidel al magazinelor LIDL, acest concurs nu e pentru mine!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL HEAD&SHOULDERS