Câștigă 30000 lei – Concurs Covalact Bulgărași de brânză 2024

câștigători concurs 30000 bulgărași covalact de tara 2024

Participă la concursul Covalact de Țară – Bulgărași poftești, zestre-n bani primești  din perioada 20 mai – 30 iunie 2024 și poți câștiga prin tragere la sorți 30.000 de lei împreună cu o ladă de zestre restaurată și pictată, unul dintre cele 150 de platouri pentru servire din lemn de fag. sau garantat o carte de rețete în format electronic.

Organizatorul va face public numele câștigătorilor concursului Covalact de Țară si denumirea premiului castigat de fiecare, dupa validarea finala a acestora, prin postarea acestor informatii pe site-ul covalact.ro/concurs_bulgarasi

Câștigătorul marelui premiu pus în joc de Covalact constând în suma de 30.000 de lei împreună cu o ladă de zestre restaurată și pictată va avea loc în data de 4 iulie 2024.

Tragerile la sorți ale câștigătorilor platourilor pentru servire din lemn de fag vor avea loc săptămânal în fiecare miercuri începând cu 29 mai 2024. În cadrul fiecărei extrageri vor fi desemnați câte 25 de câștigători.

câștigători concurs 30000 bulgărași covalact de tara 2024

Cum participi la concursul Covalact 2024

Cumpără oricare două produse Bulgărași de brânză de la Covalact de Țară și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul online de concurs de pe pagina campaniei promoționale Covalact de Țară – Bulgărași poftești, zestre-n bani primești sau trimite-l prin SMS la numărul 1731.

Un participant, identificat prin numărul de telefon de pe care a efectuat înscrierea are dreptul la maximum 5 înscrieri pe zi și are posibilitatea de a câștiga un singur premiu prin tragere la sorti, din cele oferite in cadrul tragerilor la sorti, pe Campanie.

Documentul fiscal care atestă achiziția Produselor participante la tomobola cu premii Covalact trebuie să fie păstrat în original, pentru validarea calităţii de câştigător, în cazul câştigului.

Ce premii câștigi 

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 150 de platouri pentru servire din lemn de fag sau suma de 30.000 de lei împreună cu o ladă de zestre restaurată și pictată.

Un bulgăraș, doi bulgărași de brânză de la Covalact de Țară te pot face foarte fericită / fericit. Cu 30000 lei în cont cu siguranță viața pare mult mai pufoasă! Un concurs bun, ce implică o achiziție minimă (2 produse Covalact sunt un nimic!), și care oferă un mare premiu în bani constând într-o sumă consistentă!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL COVALACT