câștigă 250 lei concurs frutti fresh și izvorul minunilor

Participă la concursul ,,Frutti Fresh – partener de distracție” din perioada 14.06-30.06.2024 pe Instagram și Facebook  și poți câștiga unul din cele 50 de premii în ban în valoare de 250 lei.

Extragerea câștigătorilor va avea loc in data de 01.07.2024, ora 12.00. Primii 100 de participanți extrași (5O de pe paginile de Instagram Frutti Fresh și Izvorul Minunilor și 50 de pe paginile Facebook Frutti Fresh și Izvorul Minunilor) vor fi anunțați, pe canalele de social media Instagram și Facebook ale Organizatorului pana la data de 05.07, iar câștigătorii validați vor fi publicați pe rețelele de socializare, Instagram și Facebook in termen de maximum 7 zile de la data extragerii.

Câștigătorii vor fi anunțați de către organizator printr-un mesaj privat sau reply Ia comentariu pe contul de Instagram/Facebook cu care a participat la concurs.

câștigă 250 lei concurs frutti fresh și izvorul minunilor

Urmează pașii de mai jos pentru a participa la concursul ,Frutti Fresh – partener de distracție”

•  Achiziționează orice produs Frutti Fresh sau Izvorul Minunilor.
• Postează în comentarii o fotografie cu sticla de Frutti Fresh sau Izvorul Minunilor.
• Etichetează 2 prieteni în același comentariu cu fotografia, ca să afle și ei de concurs.
• Dă like paginilor @fruttifreshbrand sau @izvorulminunilor.

Urmând instrucțiunile de mai sus, participanți sunt înscriși in tombola cu premii Frutti Fresh și Izvorul Minunilor pot câștiga un card Frutti Fresh, in valoare de 250 lei.

Un participant se poate înscrie in campanie cu mai multe comentarii dar are dreptul să câștige un singur premiu in campanie.

Pentru a putea participa la loteria publicitară, datele postate pe paginile de Instagram și Facebook ale Organizatorului trebuie si fie reale și corecte.