Campanie Marțea Mastercard câștigă 10% cashback bani înapoi pe cardul tău

concurs master card 2024 primește 10% bani înapoi pe card

Campania  Marțea Mastercard se desfășoară pe întreg parcursul anului 2024, în 4 campanii și se e termină pe 31 decembrie 2024

1. Campanie în perioada 16 ianuarie – 26 martie 2024
2. Campanie în perioada 2 aprilie – 25 iunie 2024
3. Campanie în perioada 2 iulie – 24 septembrie 2024
4. Campanie în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2024

Dacă ți-ai înscris deja cardul într-o campanie anterioară, nu mai este nevoie să îl înscrii din nou.

Vei participa automat la toate campaniile din program ulterioare înscrierii cardului. Vei primi cashback la toate plățile eligibile de după momentul înscrierii.

concurs master card 2024 primește 10% bani înapoi pe card

Cum primești 10% cashback bani înapoi pe cardul tău Mastercard

Înscrierea Cardului în Program. Înscrierea Cardului în Program se va face prin: accesarea formularului de înscriere disponibil în programul „www.priceless.com/marti”

Odată ce Titularul cardului înscrie Cardul în Program, Cardul înscris va fi eligibil pentru acumularea de Compensații cashback pentru toate Achizițiile eligibile, de la data înscrierii.

Pentru a fi eligibilă pentru cashback, plata trebuie efectuată la POS-ul sau pe site-ul comerciantului respectiv.

Plățile efectuate la furnizorii care livrează produsele comercianților menționați mai sus nu sunt eligibile pentru cashback întrucât serviciile de livrare nu opereaza sub codul de comerciant (MCC) 5411.

ATENȚIE! Campania Marțea Mastercard NU foloseste bonurile fiscale. Dacă ți-ai înscris cardul în campanie și faci plăți eligibile cu el (care respectă regulamentul), vei primi automat pe card cashback-ul în câteva zile de la plată.

Așadar dacă ai un card Mastercard și faci cumpărături dese fără numerar a supermarket sau magazine alimentare eu zic că ar fi păcat să nu te înscrii la această campanie promoțională și să câștigi înapoi pe cardul tău 10% cashback la plățile făcute marțea!

PARTICIPĂ AICI LA CONCURSUL MASTERCARD