lista câștigători concurs sensodyne 2024 voucher 1000 lei

Ai zâmbit, ai câștigat! Se poate întâmpla așa ceva? Da! La concursul Sensodyne – Poarta-ti zâmbetul ca pe o bijuterie din perioada 1 – 31 mai 2024 poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 vouchere de cumpărături Swarovski în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Sună chiar foarte bine. Mai ales dacă zeița norocului  nu a vrut să îți înmâneze cei 1000 lei, poate se înduplecă și îți aduce unul din cele 3 bilete duble la concertul Coldplay, dacă ai cumpărat un produs Sensodyne  participant la concursul din magazinele DM din toată țara!

Un cumpărător poate fi desemnat potențial câștigător doar pentru un singur premiu pe toată durata campaniei, indiferent dacă acesta a fost extras câștigător de mai multe ori în urma extragerii.

lista câștigători concurs sensodyne 2024 voucher 1000 lei

Orice cumpărător care achiziționează pe un singur bon fiscal oricare doua produse participante sau un pachet  promotional format din 2 paste de dinti, pasta + periuta de dinti sau pasta de dinti + apa de gura din locațiile / zona de desfășurare a Campaniei are posibitatea de a câștiga, în urma organizării unei trageri la sorți (loterii) un singur Premiu pus în joc.

Cumpărătorul va scana codul QR existent pe materialele promoționale din magazin sau va accesa site-ul www.zambetesanatoase.ro

Pentru achizițiile de produse participante la concursul  Sensodyne – Poarta-ti zâmbetul ca pe o bijuterie făcute în perioada 10 – 28 mai 2024 din magazinele DM poți câștiga unul dintre cele 3 bilete duble la concertul Coldplay din 12 iunie 2024.

Un participant la această tombolă cu premii poate înscrie maxim 2 bonuri fiscale pe zi și maxim 5 bonuri fiscale pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei promoționale.

Pur si simplu dacă ții la zâmbetul tău frumos, la sănătatea ta orala, atunci vei fi răsplătit cu un premiu prin tragere la sorți cu o strălucitoare bijuterie Swarovski!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL SENSODYNE