Concurs PAPRIKA TV mai 2024 – Câștiga o friteuză cu aer cald Hisense

câștigători concurs club paprika tv friteuza

În luna mai 2024 putem câștiga la Jocul lunar cu premii al Clubului TV Paprika o friteuză cu aer cald Hisense prin tragere la sorți.

Pasionați de bucătăreala? Dacă ați răspuns afirmativ aflați că în luna mai 2024 poți câștiga una dintre cele 2 friteuze cu aer cald Hisense H06AFBS1S3.

Prin participarea la concursul Paprika TV, Participantul acordă Organizatorului permisiunea să publice numele Câștigătorului sau Câștigătorilor premiilor puse ăn joc pe pagina principală a Clubului TV Paprika în urma extragerii și să îi notifice prin e-mail.

Organizatorul va anunța lunar jocul cu premii al Clubului Paprika pe pagina principală a Clubului, în data de 1 a fiecărei luni. Jocul cu premii se desfășoară până în data de 26 a fiecărei luni, extragerea având loc în prima zi lucrătoare care urmează după data de 26 a lunii.

câștigători concurs club paprika tv friteuza

Fiecare persoană fizică cu vârsta peste 18 ani care s-a înregistrat pe pagina principală a Clubului Paprika TV și a devenit astfel membră a Clubului va fi înscrisă automat în Jocul cu premii lunar.

Friteuzele cu aer cald se numără printre cele mai noi și mai populare tipuri de electrocasnice care gătesc alimentele folosind circulația aerului cald în jurul acestora, oferind un înveliș crocant fără a fi nevoie să prăjiți sau să folosiți ulei.

Cu 8 programe prestabilite, setări manuale ale timpului și temperaturii, afișaj LED cu panou de control tactil, tăvi de prăjire înălțate cu acoperire antiaderentă, rezultate excelente sunt garantate!

Merită o friteuză cu aer cald Hisense un loc de cinste în bucătăria dumneavoastră? Cu siguranță DA! Mai ales că participarea la acest concurs TV nu necesită nicio cheltuială suplimentară!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PAPRIKA