castiga 10000 lei la concursul mastercard si orange

Desemnarea câștigătorilor celor 10000 lei la concursul Orange „Premii surprinzătoare pentru plăti ușoare”  din perioada 21 mai – 10 iulie 2024 se va efectua prin tragere la sorţi în data de 16 iulie 2024.

Participantul declarat castigator a unuia din cele 5 premii în valoare de 10000 lei se va prezenta in locația agreata cu actul de identitate si o copie a extrasului bancar care sa certifice contul bancar in care se va vira premiului in bani.

Operațiunea de virare a premiului in contul bancar al Câștigătorului se va face in termen de 20 de zile lucrătoare din momentul in care a fost semnat Procesul Verbal.

Cum participi la concursul Orange

Poate participa orice persoană fizică titulară a unui contract de abonament Orange sau desemnată utilizator în  cadrul contractului de abonament având titular o persoană fizică sau posesoare de cartelă SIM Orange PrePay.

În perioada Campaniei, prin interfața aplicației „My Orange”, acesta utilizează un card Mastercard pentru cel puțin una dintre următoarele:

castiga 10000 lei la concursul mastercard si orange

– efectuarea cu succes a unei plăti de minimum 10 lei a unei facturi de servicii. Sunt excluse plățile efectuate utilizând opțiunea de plata denumita „plata factura pentru un prieten”

– efectuarea unei reîncărcări a unui număr Orange PrePay cu o opțiune sau credit de minimum 5 euro credit

Pe întreaga durată a Campaniei, cardul Mastercard utilizat în acțiunile anterioare va rămâne salvat ca instrument de plată în contul My Orange de pe care se efectuează acțiunile.

Ce premii se câștigă

În cadrul concursului Orange se acordă prin tragere la sorți un număr de 3 premii, fiecare constând într-un premiu in bani in valoare de 10.000 net. Premiul va fi alocat in contul bancar personal deținut de Castigator.

În tragerea la sorți sunt înscriși toți Participanții la Campanie  care au efectuat o plată a unei facturi de minimum 10 Lei sau o reîncărcare Prepay de minimum 5 Euro procesata cu un card Mastercard si cardul a ramas salvat in cont pe durata derulării Campaniei.

Nu suntem clienți Orange, așa că tot ceea ce putem spune despre acest concurs este… să aveți multă baftă, premiile sunt cool!!!

INTRĂ ÎN TOMBOLA ORANGE