castiga tablete samsung concurs kinder 2024

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Kinder te premiază care se desfășoară în perioada 1 mai – 30 mai 2024 în magazinele La Doi Pași va avea loc în data de 7 iunie 2024.

În termen de 5 zile lucrătoare de la data tragerii la sorți potențialii câștigători a celor 30 de tablete Samsung vor fi contactați telefonic la numărul transmis prin SMS-ul de înscriere timp de maxim 5 zile lucrătoare.

Un participant nu poate câștiga prin tragere la sorți mai mult de un singur premiu chiar dacă este extras câștigător de mai multe ori în baza înscrierilor sale succesive.

Un participant la concursul cu premii Kinder te premiază 2024 poate înscrie maxim 5 bonuri fiscale pe zi.

castiga tablete samsung concurs kinder 2024

Lista câștigătorilor și a premiilor câștigate de aceștia va fi publicată în maxim 30 zile de la data validării tuturor câștigătorilor pe site-ul campaniei promoționale kinder.com

Mecanismul de participare la concurs este următorul

Cumpără din magazinele La Doi Pași produse Kinder (Bueno, Bueno White, Country, Delice, Maxi sau Happy Hippo) de minimum 10 lei, trimite SMS la 1846 cu textul KINDER urmat de numărul bonului fiscal.

Poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 30 de tablete Samsung Galaxy Tab A8, Octa-Core, 10.5″, 4GB RAM, 64GB, Wi-Fi, Gray.

Cum suntem chiar clienți ai magazinelor La doi pași și avem și aplicația instalată, facem cumpărături dacă nu zilnic, dar de câteva ori pe săptămână, acest concurs Kinder este unul la care vom participa. Tombola nu necesită cumpărături de o sumă prea mare, doar 10 lei, iar produsele Kinder participante chiar sunt apreciate de cei mici, totul împreună ne face o părere bună!

INTRĂ ÎN CONCURSUL KINDER