castiga bratari fitness Huawei si boxe portabile concurs antivirus eset

Câștigătorii concursului ”Aboneaza-te si câștigi cu ESET” vor fi anunțate in fiecare luna in pagina de internet www.eset.ro/antivirus/freedownload

Pentru concursul Eset din perioada 10 mai – 9 iunie 2024 se vor acorda următoarele premii:

• Locul 1: Brățară fitness Huawei Band 9, Starry Black Body (x1)

• Locul 2 Boxă portabilă JBL Go 4, IP67, Bluetooth (x1)

• Locul 3: Licențe ESET Home Security Essential (x3)

Abonează-te la newsletter-ul ESET pentru cele mai noi știri de securitate, sfaturi de protecție, tutoriale sau oferte și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 3 licențe ESET Internet Security, o boxă portabilă JBL Go 4 IP67 bluetooth sau o brățară fitness Huawei Band 9 Starry Black Body.

castiga bratari fitness Huawei si boxe portabile concurs antivirus eset

Dacă sunteți deja abonat(ă) nu mai trebuie să faceți nimic altceva decât să rămâneți abonat(ă) și participați automat la tragerile la sorți lunare.

Tombola va fi organizata lunar, iar extragerea va avea loc in primele 10 zile lucrătoare din fiecare luna calendaristica.

Premiile pot sa difere de la o luna la alta, aspect care va fi anunțat atât pe pagina dedicata campaniei, cat si via e-mail  către toți participanții.

Câștigătorii  tombolei ”Aboneaza-te si câștigi cu ESET” vor fi anunțați via e-mail, in primele 10 zile calendaristice ale lunii si vor fi contactați pentru a intra in posesia premiilor.

Premiile neacordate sau nerevendicate in decurs de 14 zile calendaristice, de la anunțarea câștigătorilor, vor face obiectul unei noi extrageri.