Concurs ELMIPLANT SUN 2024 – câștigă voucher de vacanță de 1000 euro

lista castigatori concurs elmiplant 2024 vacanta 1000 euro

În perioada 6.05 – 14.07.2024 cumpără minimum un produs elmiplant din categoria protecție solară, din gama ELMIPLANT SUN, din magazinele Kaufland, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1846 cu textul ”SUN” urmat de numărul bonului fiscal sau pe elmiplant-te-premiaza.ro și poți câștiga super premii!

Tragerile la sorți ale câștigătorilor concursului Elmiplant din magazinele Kaufland vor avea loc în datele de 14 mai, 21 mai, 28 mai, 4 iunie, 11 iunie, 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie, 9 iulie și 15 iulie 2024.

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați pe site-ul www.elmiplant-te-premiaza.ro in timp de 2 săptămâni după efectuarea extragerii.

Premiile alocate în urma Extragerii Campaniei vor fi:

• 10 x Voucher cumpărături 500 lei, ce poate fi folosit în magazinele Kaufland România.Valoare unitară premiu: 500 lei.

Voucherele de cumpărături pot fi utilizate exclusiv în magazinele Kaufland România. Acestea sunt valabile doar pentru achiziții efectuate în aceste locații.

lista castigatori concurs elmiplant 2024 vacanta 1000 euro

• 1 x Voucher vacanță 1000 euro – acordat sub formă de tichet valoric prin partener logistic DER TOUR SRL, valabil pe o perioadă de 12 luni de la emitere, nominal, ce poate fi folosit pentru achiziția de servicii turistice din cele aflate în portofoliul partenerului logistic la data acordării premiului, fără restricție de destinație, număr persoane etc., ce poate fi folosit pentru a acoperi integral sau parțial serviciile turistice respective. Eventuala diferență nu poate fi convertită în bani. Valoare unitară premiu: 4,973.70 lei.

Termenul maxim alocat livrării premiilor din momentul publicării câștigătorilor pe site-ul www.elmiplant-te-premiaza.ro este de 30 de zile calendaristice.

Cum vara trebuie să ne ferim de efectele nocive ale razelor de soare (radiațiile UV batele vina să le bată!) oricum utilizăm produse de protecție solară. Așa că daca folosiți produse Elmiplant Sun, eu zic că nu strică întrați ăn acest concurs cu premii, care vă poate aduce o vacanță de 1000 de euro: Chilipir monșer…

INTRĂ ÎN CONCURSUL ELMIPLANT