lista castigatori concurs becks 2024 biete la festivalurile Elrow, Nostalgia, Neversea, Sunwaves și Summer Well

Alege Beck’s, scanează sticlele sau dozele și poți câștiga invitații la evenimentele anului 2024. Pentru că muzica nu se oprește niciodată cu Beck’s oriunde ar fi ea. La Elrow, Nostalgia, Neversea, Sunwaves sau Summer Well.

2024 se anunță un an  plin de evenimente muzicale, iar Beck’s va fi mereu prezent acolo unde muzica se aude cel mai tare. Și nu punem STOP până nu zici tu. Dacă are beat, suntem cu adevărat acolo.

Dacă e pe ritmul tău, ne vom vedea în primul rând. Dacă refrenul îți surprinde la fix mood-ul, știm cum e.

lista castigatori concurs becks 2024 biete la festivalurile Elrow, Nostalgia, Neversea, Sunwaves și Summer Well

Din culise până în fața scenei, împreună cu  BECK’S nu vom rata festivalurile muzicale ale anului, iar tu ești invitatul special la festivalurile anului 2024: Elrow, Nostalgia, Neversea, Sunwaves și Summer Well.

Fii cu ochii pe secțiunea BECKSNEWS și vei fi primul care află de evenimentele verii, starurile tale preferate și cum s-au simțit evenimentele anului direct de la fața locului.

Tot aici vei găsi o multitudine de poze și videouri cu tine și toată lumea de la festival.

Folosește din beats adunate pentru șanse la premiile de săptămâna asta.

Anuntarea Castigatorilor si a premiilor castigate se va realiza prin publicarea pe pagina de Instagram BECK’s https://www.instagram.com/becksromania/, in termen de 15 zile lucratoare de la data validarii acestora.

Premiile vor fi trimise castigatorilor in format electronic (conditionate de trimiterea copiei CI si a procesului verbal de primire a premiului) la adresa de e-mail indicata de catre acestia in procesul de validare, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 zile de la data publicarii castigatorilor.

ÎNSCRIERI CONCURS BECK’S