câștigători concurs 7days 2024 biciclete pegas

Premiile concursului Time to Win with 7Days care se desfășoară în perioada 06 Mai 2024 – 16 Iunie 2024 vor fi livrate câștigătorului în termen de 120 de zile de la data notificării e-mailului sau SMS-ului de confirmare a câștigătorului, fie prin curier pentru premiile de Nivel 1 și de Nivel 2, fie prin e-mail sau SMS pentru premiile de Nivel 3. Câștigătorii vor fi anunțați prin adresa de e-mail pe care au trimis-o anterior la  7days-promo.ro

Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea numelui și prenumelui acestora pe  7days-promo.ro într-o secțiune special dedicată acestei Promoții în termen de 30 de zile de la data validării tuturor câștigătorilor.

Cum participi la concursul 7Days 2024

Participantul va trebui să achiziționeze produse de 7DAYS în valoare totală de cel puțin 9 RON din orice magazin din România, pe același bon fiscal, în timpul Perioadei Promoției și să acceseze site-ul accesibil prin URL: https://7days-promo.ro

câștigători concurs 7days 2024 biciclete pegas

Participanții se pot înregistra cu maximum 2 bonuri fiscale diferite/zi de Promotie, însemnând maximum 14 bonuri fiscale diferite pe parcursul unei săptămâni a Promoției, prin cumpărarea oricăror produse 7DAYS și înregistrând un nou număr de bon fiscal care conține o achiziție eligibilă.

Ce premii poți câștiga

• Nivelul 1/Premiul principal: 1 din 6 Biciclete Pegas Drumet Dinamic M29, cu o valoare individuală de 7.136,26 RON

• Premiul Nivel 2: 1 din 18 Smartwatch Garmin vivoactive 5, cu o valoare individuală de 1.655,58 RON

• Premiul Nivel 3: 1 din 100 vouchere cu o valoare individuală de 595 RON

Un concurs perfect pentru cei sau cele care în drum spre muncă, sau în weekend la o cafea se delectează cu croissant 7Days. Ar fi de preferat ca relaxarea de dimineață să nu se îmbogățească cu câștigare și a unui premiu fie el chiar și un voucher cadou de 500 lei, nemaipunând la socoteală șansa unei posibile Biciclete Pegas Drumet Dinamic!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL 7DAYS