câștigă bani sau vacante la concursul 7card

Anunțarea câștigătorilor concursului 7card – Banii sau Vacanța din perioada 20 mai – 2 iulie 2024 se va face în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data extragerii, de către un reprezentant al Organizatorului dupa cum urmeaza:

• Organizatorul va trimite un e-mail de informare catre castigatorii premiilor mari (excursiile) iar mai apoi vor fi contactati telefonic de maxim 3 ori.

• Organizatorul va trimite un mail de informare catre castigatorii abonamentelor de 2 luni 7card Explore+ si vor fi contactati ulterior telefonic de maxim 3 ori

Tragerile la sorți ale câștigătorilor vor avea loc:

  • în data de 5 iunie 2024, când vor fi acordate prin tragere la sorți 30 de abonamente 7card Explore Plus valabile timp de 2 luni și o vacanță la Copenhaga sau la alegere suma de 12.000 de lei,
  • în data de 3 iulie 2023, când vor fi acordate prin tragere la sorți 30 de abonamente 7card Explore Plus valabile timp de 2 luni și o vacanță la Istanbul sau la alegere suma de 11.000 de lei

Premiile cele mari (mai exact Yoga experience in Copenhaga For 2 & Istanbul Bike&Boat Tour For 2) pot fi înlocuite printr-un transfer bancar in contul participantului desemnat castigator la data extagerii.

câștigă bani sau vacante la concursul 7card

Pentru o mai buna organizare a campaniei, contul bancar trebuie sa fie deschis pe numele persoanei desemnate castigatoare, la orice banca cu sucursala pe teritoriul Romaniei.

Cum participi la concursul 7card 2024

Participantii care detin un abonament activ intra automat in extragerea din luna respectiva. Abonament activ inseamna orice abonat 7 card care apare in baza de date cu status ‘activ’.

Abonamentul 7card este un beneficiu extrasalarial oferit de companii angajatilor sai, acesta poate fi platit individual de angajat sau de catre companie.

Un participant poate câştiga, în cadrul Campaniei, maximum un premiu per extragere.

Pentru categoria de premii intitulata ‘Marele Premiu’, participantul are voie sa castige maximum 1 premiu in aceasta campanie.

In situația in care un consumator nu doreste participarea la aceasta campanie, acesta se poate retrage printr-un e-mail la adresa: office@benefitseven.ro

Peste 1.500 de companii oferă 7card by Gympass ca soluția completă de wellbeing pentru angajați. Sală de fitness sau de dans? Un studio de yoga? Sau vrei wellbeing de acasă cu 7card TONIC? Le ai pe toate!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL 7CARD