câștigători concurs cafea diego 2024 scuter vespa

Numele câștigătorilor câștigătorilor concursului 20 DE ANI DE DIEGO care se desfășoară până în data de 2 iunie 2024 vor fi disponibile pe Site-ul web al Concursului concurscupremii.diego.ro timp de 30 de zile lucrătoare de la data încărcării codului câștigător, dacă au dreptul la premii.

În timpul Concursului DIEGO Concurenții vor putea câștiga prin momente norocoase și prin tragere la sorți următoarele premii:

● Premiu zilnic: 10 pachete de cafea boabe DIEGO-Perté de 1 kg pe zi (în total 280 de pachete)

● Premiu săptămânal: 1 aparat de făcut cafea De’Longhi EC9355.M pe săptămână (în total 4
aparate de făcut cafea)

● Marele premiu: Un scuter Vespa Primavera 50, de culoare roșie (în total 1 buc.)

câștigători concurs cafea diego 2024 scuter vespa

Cum participi la concurs

Pe durata Concursului cumpără ceva în valoare de minimum 500 de lei în oricare din magazinele DIEGO enumerate în Regulamentul de concurs, sau în magazinul online de la adresa www.diego.ro

Doar cumpărăturile efectuate în intervalul dintre 06.05.2024 00:00:00 și 02.06.2024 23:59:59, denumit în cele ce urmează „Durata concursului“ și facturile/chitanțele lor aferente încărcate pot participa la concurs

La Concurs pot participa numai produsele cumpărate în magazinele DIEGO din România sau în magazinul online DIEGO, cumpărarea de produse comercializate în altă parte nu dă dreptul participării la Concurs.

Înscrie bonul / factura cel târziu pana la data de 02 iunie 2024

Un concurent înregistrat poate încărca pe Site-ul web maximum 2 facturi pe zi și cel mult 56 de facturi pe întreaga durată a Concursului.

Cu o înscriere un participant la concursul Diego are dreptul să primească maximum 1, adică un premiu pentru ziua sau săptămâna dată, respectiv marele premiu.

Dacă sunteți amatori de cafea bună atunci participarea voastră la acest concurs la care puteți câștiga premii frumoase nu ar trebuie să fie o problemă care să vă pună pe gânduri!

INTRĂ ÎN CONCURSUL DIEGO