lista câștigători concurs heidi 2024 vacanta valencia

Tragerea la sorți pentru câștigătorii premiului cel mare al concursului Ciocolata Heidi 2024 Color your life in peach fuzz! constând într-o excursie n  in Valencia in valoare de 6.035,91 lei,  va avea loc în data de 5 februarie 2025.

Organizatorul se obliga sa facă publice numele câștigătorilor si câștigurile acordate la tombola cu premii Heidi prin afișarea acestora pe site-ul  promo.heidi-chocolate.com in termen de cel mult 20 zile lucrătoare de la validare.

Premiile instant ale concursului Heidi vor fi acordate in mod automat, prin momentele orare câștigătoare stabilite de către Organizator

Câștigătorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs Heidi nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor, in bani, de a solicita inlocuirea acestora cu alte bunuri sau schimbarea caracteristicilor premiilor castigate.

Un premiu instant poate fi castigat de Participantul care înscrie un cod promotional, in ziua, ora, minutul si secunda desemnata moment castigator sau care inscrie primul un cod promotional valid dupa momentul desemnat castigator.

lista câștigători concurs heidi 2024 vacanta valencia

La concursul Heidi Color your life in peach fuzz! care se desfășoară în perioada 7 mai 2024 – 31 ianuarie 2025 poți câștiga

• instant unul dintre cele 8 telefoane mobile Motorola Edge 40 Neo Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G Peach Fuzz,

• unul dintre cele 2 telefoane mobile Motorola Razr 40 Ultra Dual SIM 256GB 8GB RAM 5G Peach Fuzz

• marele premiu constând într-o vacanță de poveste la Valencia pentru 2 persoane în valoare de 6.035,91 lei.

Cum participi la concursul Heidi

Cumpără orice tabletă de ciocolată Heidi ediție limitată (Heidi Dark, Peach & Honey 80g, Heidi White, Mango & Passion fruit 80g sau Heidi Milk, Grapefruit & Lime 80g) in perioada desfășurării Campaniei, pentru a putea câștiga unul dintre premiile oferite.

Ulterior achiziționării produselor, participantul trebuie sa înscrie codul promotional aflat pe spatele ambalajului, online pe site-ul promo.heidi-chocolate.com , prin completarea unui formular de inscriere.

Un participant, identificat prin nume, prenume si numărul de telefon completate in formularul de participare on-line are dreptul la 5 înscrieri pe zi si are posibilitatea de a câștiga un singur premiu in cadrul Campaniei.

Iată un concurs dulce, dulce… care ne place și ne incită cu adevărat. Așa că vom participa cu siguranță la acesta, perspectiva unei vacanțe la Valencia fiind una care ne face să visăm frumos!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL HEIDI