castigatori concurs penny 2024 orbit 500 de lei

Numele și prenumele câștigătorilor concursului “Ai o gumă?”  2024 care se desfășoară până pe 5 iunie precum și premiile câștigate, vor fi făcute publice conform prevederilor legale, în termen de 30 zile lucrătoare de la validare, prin publicare pe website-urile www.penny.ro si promotiimars.ro/promotions.

Premiile campaniei vor fi acordate prin tragere la sorți electronică, în termen de maxim 10  zile lucrătoare de la încheierea campaniei promoționale.

Cum participi la concursul PENNY ”Ai o gumă?”

Pentru a participa la Campanie, fiecare Participant trebuie să achiziționeze din magazinele Penny ce comercializează Produsele participante de minim 9.99 RON pe durata Campaniei folosind cardul PENNY la casa de marcat. Produsele participante și valoarea acceptată pentru înscriere în campanie trebuie să se regăsească pe un singur bon fiscal sau factură fiscală, pe Durata Campaniei. Validarea Participantului castigator se va face pe baza cardului de fidelitate PENNY, prin verificarea seriei inscrisa pe card.

castigatori concurs penny 2024 orbit 500 de lei

Cu ocazia achiziționării de Produse Participante, participantul trebuie să prezinte cardul de fidelitate PENNY la casa de marcat înainte de închiderea, de către casier, a bonului fiscal, astfel încât casierul să scaneze cardul de fidelitate.

Ce premii se pot câștiga prin tragere la sorți 

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 100 vouchere de cumpărături Penny în valoare de 250 de lei fiecare.

Voucherele PENNY sunt valabile în perioada 1 august – 31 octombrie 2024 și sunt valabile doar pentru cumpărături de minim 250,01 lei însoțite de cardul de loialitate Penny.

În cadrul prezentei Campanii, un Participant poate câștiga maximum 1 singur premiu per campanie.

INTRĂ ÎN CONCURSUL PENNY ORBIT & AIRWAVES