Câștigă un iPhone 15 Pro Max și AirPods Pro la Concursul Libresse 2024

castigatori concurs libresse 2024 iPhone 15 Pro Max si AirPods Pro

Lista câștigătorilor premiilor concursului “Câștigă premiile Libresse!” desfășurat în perioada 01 mai – 30 iunie 2024 va fi publicata pe website-ul www.libresse.ro in termen de maximum 15 zile lucrătoare de la validarea finala a acestora.

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de catre acestia in cadrul procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării castigatorilor pe site-ul www.libresse.ro

Cum participi la concurs

Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs LIBRESSE Participante la Campanie, pe un singur bon fiscal/ o singura factura fiscala, oricand in perioada Campaniei “Castiga premiile Libresse!”, mai exact in orice zi din perioada 01 mai 2024 – 30 iunie 2024, din orice magazin de pe teritoriul Romaniei care importa sau comercializeaza Produse Participante, in conformitate cu programul de functionare al acestora, si sa poata face dovada de achizitie.

castigatori concurs libresse 2024 iPhone 15 Pro Max si AirPods Pro

Ce premii se câștigă la concursul Libresse 2024

• 5  x set: Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro, 128GB, 5G, White Titanium + Casti Apple Airpods Pro (2nd Generation) Carcasa MagSafe (USB-C) – 2023

• 10 x Apple Watch 9, GPS, Carcasa Pink Aluminium 41mm, Light Pink Sport Band – M/L

In cadrul prezentei Campanii, un participant poate câștiga cel mult un premiu, pe toata durata campaniei

Tragerea la sorti a câștigătorilor se va efectua in termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data finalizării Campaniei promoționale Libresse.

Este clar, e un concurs care are ca țintă femeile. Dacă folosești unul din produsele Libresse participante la tombolă, atunci este păcat să nu te înscrii, premiile puse în joc fiind cu adevărat atractive.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LIBRESSE