câștigă pe loc instant premii concurs penny 2024

Premiile din cadrul concursului PENNY „MINGEA E LA TINE” din perioada 29 mai – 14 iulie 2024  vor fi acordate in limita stocului disponibil, conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca o sesiune de joc desfasurata de catre un utilizator, este castigatoare sau nu a unuia dintre premiile Campaniei.

Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare sesiune de joc in timp real  in momentul in care utilizatorul apasa pe butonul dedicat inceperii jocului).

Câștigătorii vor  afla pe loc dacă sunt câștigători sau necâștigători, printr-o pagina dedicata a aplicatiei PENNY (Câștigător/Necâștigător).

câștigă pe loc instant premii concurs penny 2024

Cum participi la concursul cu 400000 de premii PENNY „MINGEA E LA TINE”

Inscrierea si participarea la Campanie se poate realiza doar de catre utilizatorii care detin un card digital PENNY sau un card de plastic PENNY conectat la un cont digital PENNY, astfel: Utilizatorii care detin un card digital PENNY sau un card de plastic PENNY conectat la un cont digital PENNY si se logheaza in aplicatia PENNY pot accesa jocul imediat. Utilizatorul are dreptul sa joace de maxim 2 ori pe zi, in cazul in care prima incercare a fost necastigatoare. Fiecare utilizator are posibilitatea de a castiga un singur premiu pe zi.

La accesarea aplicației PENNY, utilizatorul va avea optiunea sa participe la Campanie, prin apasarea unui buton dedicat.

In cazul câștigării unui premiu, utilizatorului i se va afisa o pagina prin care va fi informat despre premiul câștigat si despre modalitatea de revendicare a premiului. De asemenea, utilizatorul poate vizualiza premiile din sectiunea „Premiile tale”, disponibila atat in pagina de câștig, cat si in pagina de „Bun venit” a jocului!

Încă o aplicație pentru telefonul tău mobil care deja geme de atâtea aplicații instalate. Dar.. dacă ești client fidel al magazinelor PENNY, îți faci des cumpărăturile aici, atunci nu te va deranja să îți pui pe telefon aplicația mobilă PENNY. Premiile acestui concurs / joc sunt interesante ași ai șanse zilnice de a câștiga!

VEZI AICI MAI MUTE DETALII CONCURS PENNY