concurs bioderma castiga o vacanta de 2000 euro la paris

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Sensibio H2O – #SwipeRightOnYourself din perioada 20 mai – 20 iulie 2024 care are loc prin intermediul Canalului Tik Tok Bioderma România, Club NAOS România si a site-ului Bioderma va avea loc în maxim 10 zile lucrătoare după încheierea campaniei promoționale.

Expedierea premiilor se va face de către Organizator în termen de 45 de zile calendaristice de la data validării fiecărui câştigător. Un participant la tombola cu premii Bioderma are dreptul să poată câştiga un singur premiu pe durata întregii campanii.

Persoanele câştigătoare ale premiilor concursului Bioderma 2024 Tik Tok vor fi anunţate pe wall prin postarea care anunţă rezultatele iar în cazul în care nu vor trimite datele solicitate prin mesaj privat sau pe email.

concurs bioderma castiga o vacanta de 2000 euro la paris

Cum participi la concursul Bioderma Sensibio H2O – #SwipeRightOnYourself

Participantul trebuie să facă, la alegere, una din următoarele operațiuni, fiecare acțiune fiind o șansă în plus pentru câștig:

– Să înscrie codul de pe pachetul promotional (Sensibio H2O 500ml+ 250ml) din farmaciile partenere, în limita stocurilor disponibile, până la data de 20 iulie 2024, incusiv, pe site-ul Bioderma.com.ro/swiperightonyourself

– Să folosească filtrul Bioderma de Tik Tok și #SwipeRightOnYourself într-o postare publică pe Tik Tok;

– Să înscrie orice achiziție a unui produs din gama Sensibio în Club NAOS pe perioada campaniei.

Ce premii poți câștiga

În cadrul acestei campanii vor fi acordate

* 5 excursii la Paris (transport + cazare) – fiecare în valoare de cate 2000 euro- în valoare totală de 10000 euro.

* 50 de premii x rezerva de Sensibio H2O pentru un an (50 de premii x 12 sticle Sensibio H2O 250ml) in valoare totală de 7,000 euro.

Câştigătorii premiilor oferite în cadrul concursului Sensibio  NU au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor sau de a le schimba cu alte bunuri!

Pur si simplu dacă ești femei, și folosești Sensibio H2O 500ml+ 250ml ăn rutina zilnică de frumusește, atunci participarea la acest concurs cu premii este un must have! Premiile sunt super, șansa de a câștiga o vacanță romantică la Paris nu este de ignorat în orice caz.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BIODERMA