câștigă vacante in malta concurs cafea jacobs 2024

Lista cu câștigătorilor și a premiilor câștigate la concursul Prelungește vara cu Jacobs Cafea Rece (20 mai – 18 august 2024) va fi publicată în 30 zile lucrătoare de la încheierea promoției online pe cafeajacobs.ro/campanii, iar persoanele au obligația de a păstra documentele cu care s-a înscris în concurs până la publicarea listei finale.

La concursul Jacobs cafea rece poți câștiga prin tragere la sorți

• una dintre cele 10 perechi de căști Bluetooth Beats Studio Pro pentru achiziții din magazinele Mega Image,

• unul dintre cele 2 ceasuri Apple Watch Series 9 pentru achizițiile din magazinele Selgros,

• una dintre cele 2 tablete Apple iPad Air 5 256GB Wi-Fi pentru achizițiile din magazinele Auchan,

• un scuter Vespa Primavera 50 pentru achizițiile din magazinele Carrefour

• una dintre cele 3 vacanțe de vis în Malta pentru achiziții făcute din oricare magazin de pe teritoriul României, inclusiv cele menționate mai sus.

câștigă vacante in malta concurs cafea jacobs 2024

Acordarea premiilor se va realiza în termen de 30 zile lucrătoare de la data validării în intermediul unei conformări trimise pe adresa de e-mail către câștigător.

Voucher-ul de vacanță în valoare de 9000 lei se va acorda in format electronic prin intermediul adresei de e-mail campaniejacobs@essagroup.ro. Voucher-ul de vacanță este emis de agenția de turism Eximtur și este valabil în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2024.

Cum participi la concursul verii cafea rece Jacobs

Cumpără produse Jacobs 3in1, Jacobs Cappuccino sau cafea solubilă Jacobs de minim 10 lei și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Jacobs – Prelungește vara cu Jacobs Cafea Rece.

Un participant la promoție poate înscrie maxim 3 bonuri fiscale pe zi și maxim 20 de bonuri fiscale pe toată perioada concursului Jacobs.

Un concurs cu iz de vacantă de vară de la Jacobs. Daca din când în când te ma delectezi cu un 3in1 cu un cappuccino sau doar ești dependent de cafea rapidă făcută pentru te ține în priză în timp ce iți toci nervii cu un excel, atunci acesta este concursul pe care nu trebuie să îl ratezi!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL JACOBS