castiga cu pepsi laptop asus sau vacante de 20000 lei

Organizatorul concursului Câștigă PREMII COOL CU PEPSI! care se desfășoară în perioada 5.05  – 11.06.202 va face  publice numele castigatorilor si castigurile acordate prin afișarea lor  pe website-ul pepsicosmiles.ro/regulamente lista cu aceste date, în maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

Premiile concursului Câștigă PREMII COOL CU PEPSI! vor fi trimise castigatorilor validati in termen de maximum 60 zile lucrătoare de la data finalizarii campaniei.

Voucherul de călătorie în valoare de 20000 lei va fi trimis pe adresa de e-mail comunicata de castigator in cadrul procesului de validare, iar premiile constand in Laptop ASUS Ultraportabil prin curier.

Cum participi la concurs

În perioada 15.05.2024 – 11.06.2024 cumpără minimum un produs din gama Pepsi, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew din magazinele participante Carrefour și Cora menționate în Regulamentul Oficial al Campaniei și înscrie bonul pe pagina oficială a promoției.

castiga cu pepsi laptop asus sau vacante de 20000 lei

Produsele participante la prezenta Campanie sunt toate produsele din gama Pepsi, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew, indiferent de sortiment si modalitate de ambalare, ce se regasesc la comercializare in cadrul Magazinelor Participante,

Un participant are dreptul la o singura inscriere, pentru acelasi document fiscal. Un Participant are dreptul la maximum 5 inscrieri pe zi.

Ce premii poți câștiga

• 8 x : Laptop ASUS Vivobook S 16 Flip OLED TP3604VA cu procesor Intel® Core™ i5-13500H  4.200 lei

• 1 x Voucher de călători ân valoare de 20000 lei

Voucherul de călătorie are valabilitate de 6 luni de la data extragerii si se poate folosi o singura data indiferent de valoarea aleasa, limita maxima este de 20.000 lei; Voucherul se va transmite digital, pe adresa de e-mail a castigatorului in urma validării.

Premiile constand in Laptop ASUS Ultraportabil se vor acorda prin trageri la sorti saptamanale.

Stabilirea castigatorului premiului cel mare, voucher de calatorie, are loc prin tragere la sorti electronica, automata,  in termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la data finalizarii campaniei.

Iată un concurs care merită participarea ta și a mea și a altor băutori de Pepsi… sau de Mirinda, 7UP. O vacanță de 2000 lei este un vis atât de frumos încât nici nu ar merita fi visat. Bine, niciu un laptop ultraportabil ASUS nu strica, bun pentru al lua în vacanță, dar bun și pentru o experiență multimedia cool acasă!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PEPSI