castiga o vacanta de 10000 lei la concursul otp mastercard

Tragerile la sorți ale câștigătorilor concursului Vacanța ta cu OTP BAnk – Campanie cu premii carduri de călătorie și carduri cadou Altex care se desfășoară în perioada 1 mai – 30 septembrie 2024 vor avea loc în următoarele date 10 – 14 iunie, 8 – 12 iulie, 12 – 16 august, 9 – 13 septembrie și 7 – 11 octombrie 2024.

Numele câștigătorilor și premiul câștigat precum și data apelului telefonic de validare a câștigătorului vor fi publicate online. Premiile constând în card cadou vor fi acordate în unitățile OTP Bank sau prin email în maxim 5 zile lucrătoare de la acceptarea premiului.

În cadrul concursului OTP se vor acorda prin trageri la sorți 105 premii:

castiga o vacanta de 10000 lei la concursul otp mastercard

– 100 premii carduri cadou Altex în valoare de 500 lei fiecare. Cardul cadou păoate fi folosit pentru o singură comandă. Este transmisibil și se pot cumula maxim 2 carduri cadou pe aceeași comandă. Cardul cadou Altex are o valabilitate de 24 luni de la data emiterii.

– 5 premii carduri cadou de călătorie Paralela 45 în valoare de 10000 lei fiecare. Termenul de valabilitate este 1 an de la data emiterii. Voucherul nu se poate utiliza pentru biletele de avion low-cost

Cum participi la concursul Vacanța ta cu OTP BAnk – Campanie cu premii carduri de călătorie și carduri cadou Altex

Plătește de fiecare dată cu cardul tău de debit în lei Mastercard emis de OTP Bank și dacă efectuezi minim 6 tranzacții în cursul unei luni calendaristice te califici automat pentru tragerea la sorți lunară.

La această campanie promoțională pot participa persoanele care au împlinit vârsta de minim 25 de ani în momentul efectuării tranzacțiilor cu cardul de debit în lei Mastercard emis de OTP Bank.

Un concurs după părerea noastră foarte atractiv. Cine nu își dorește să facă o vacanță de 10000 lei? Bine, nu strică niciun card cadou de 500 lei de Altex să îți schimbi ceva electrocasnic mic, sau să iți cumperi un nou gadget. Singurul lucru mai puțin plăcut este ca trebuie să fii client al băncii OTP.

PARTICIPĂ AICI LA CONCURSUL OTP