castiga o masina Volkswagen Amarok concurs baumit 2024

Anuntarea castigatorilor concursului Baumit ”Lucrezi bine – câștigi bine din perioada 1 mai – 31 octombrie 2024 se va realiza prin publicarea acestora in aplicația de mobil My Baumit si online pe my.baumit.ro pe masura validarii lor, dar nu mai tarziu de 1 februarie 2025.

Premiile constand in salopete, tricouri vor fi expediate castigatorilor prin intermediul postei, serviciilor de curierat si reprezentantilor de vanzari ai Baumit Romania, dar nu mai tarziu de 90 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public.

Premiile constand in boxa portabila, PlayStation Sony, Smart TV Sony Bravia, vor fi expediate castigatorilor prin intermediul intermediul postei, serviciilor de curierat si reprezentantilor de vanzari ai Baumit Romania, dar nu mai tarziu de 90 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public in aplicatia de mobil My Baumit si pe my.baumit.ro.

castiga o masina Volkswagen Amarok concurs baumit 2024

Premiul constand in masina Volkswagen Amarok se preda in termen de 30 de zile de la data validarii castigatorului pe baza de proces verbal de predare primire, la sediul Organizatorului.

Tragerile la sorți ale câștigătorilor concursului Baumit ”Lucrezi bine – câștigi bine din perioada 1 mai – 31 octombrie 2024 vor fi organizate zilnic, săptămânal și lunar, iar pentru marele premiu extragerea câștigătorului va avea loc până cel mai târziu în data de 1 februarie 2025.

Cum participi la concursul Baumit

Cumpără produs promoționale Baumit, răzuiește eticheta promoțională de pe ambalaj, află codul unic și înscrie-l în contul tău MyBaumit.

Același cod unic identificat pe eticheta promotionala razuibila sub forma de bulina a unui Produs participant poate fi transmis o singura data si numai prin intermediul uneia dintre cele 2 modalitati de inscriere (aplicatia de mobil My Baumit sau website-ul my.baumit.ro).

Un participant poate înscrie maxim 50 de coduri pe zi.

Un concurs impresionant marca Baumit care vine cu niște premii fabuloase! Chiar dacă nu meșteriți prin casă anul acesta, și nu folosiți niciunul din produsele participante la campanie, poate aveți un prieten, un meșter ceva, care să vă ajute cu o factură fiscală pentru a vă încerca norocul. Dar din dar se face uneori!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BAUMIT