Câștigă o excursie pentru 4 persoane în Tenerife la concursul LIPTON 2024

concurs lipton 2024 castiga vacanta in tenerife sau aparate foto

Organizatorul concursului Lipton Câștigă premii pentru planuri fun! care se desfășoară în perioada 23.05.2024 – 19.06.2024 va face publice numele câștigătorilor și câștigurile acordate.

În acest sens, acesta va afișa pe site-ul https://pepsicosmiles.ro/campanie/lipton/megaimage lista cu aceste date, în decurs de maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

Premiile zilnice și cele săptămânale vor fi trimise câștigătorilor validați în termen de maximum 90 zile lucrătoare de la data validării.

Participanții care au fost extrași câștigători ai premiilor vor fi contactați prin numărul de telefon prin care a efectuat înscrierea în Campanie în maximum 3 zile lucrătoare de la momentul în care au fost extrași drept câștigători ai Campaniei.

Cum participi la concursul Lipton

Cumpără orice pungă de Lipton din magazinele Mega Image și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Lipton – Câștigă premii pentru planuri fun.

concurs lipton 2024 castiga vacanta in tenerife sau aparate foto

Produselor Participante, participantul trebuie să înscrie bonul pe pepsicosmiles.ro/campanie/lipton/megaimage prin completarea unui formular de participare

Un participant are dreptul la o singură înscriere, pentru același document fiscal. Pentru un document fiscal, un Participant are o singură șansă de câștig indiferent de numărul Produselor participante aflate pe documentul fiscal.

Ce premii poți câștiga

Poți câștiga prin tragere la sorți:

• unul dintre cele 28 kituri pentru o vară fun,

• unul dintre cele 5 aparate foto instant Polaroid Now 2 împreună cu un set Film Color Polaroid pentru i-Type (40 buc/set)

• Marele Premiu constând în vacanță de vis în Tenerife pentru 4 persoane în valoare de 15.000 de lei.

Fiecare premiu constând într-un kit pentru o vară fun este format dintr-o saltea de plajă, prosop de plajă, umbrelă de plajă, pălărie și un set pentru cuburi de gheață.

Iată un concurs perfect pentru zilele caniculare de vară. Poți savura un pahar de Ice Tea Lipton și poși câștiga o vacanță exotica în insulele Tenerife în valoarede 15000 lei. Desigur și un apart foto Polaroid poate fi un premiu foarte util, mai ales ca aduce cu el un aer retro întro lume dominată de omniprezentele camere de pe smartphone.

INTRĂ ÎN COCNURSUL LIPTON