Câștigă Invitații Duble NEVERSEA 2024 la Concursul OLD SPICE

câștigători concurs old spice invitații neversea 2024

Câștigătorii concursului Old Spice te trimite la Neversea care se desfășoară în perioada 15 mai – 14 iunie 2024  vor fi afișați pe site-ul www.youtil.ro în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data validării acestora.

Premiul constând în Invitație dublă la Festivalul Neversea va fi transmis câștigătorului sub forma unui cod unic pe email sau prin SMS nu mai târziu de 60 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în maxim 10 zile lucrătoare după încheierea concursului Old Spice.

Înscrie-te la concurs și ai șansa de a câștiga una dintre cele 5 invitații duble la NeverSea, pentru toate cele 4 zile de festival, acces general!

Cum participi la concurs

câștigători concurs old spice invitații neversea 2024

Răspunde la câteva întrebări simple despre deodorantul și gelul de duș pe care le folosești în mod frecvent și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 5 invitații duble la Neversea, pentru toate cele 4 zile de festival, acces general.

Participantul trenuie să răspundă la întrebările concursului:

• Care este brandul de deodorant pe care îl folosești cel mai frecvent?

• Ce tip de deodorant folosești?

•  Care este brandul gelului de duș pe care îl folosești cel mai frecvent?

Premiul constând în Invitație dublă la Festivalul Neversea asigură câștigătorului accesul la Festival pe întreaga perioadă de desfășurare a acestui 4-7 iulie 2024.

Festivalul va avea loc pe Neversea Beach din Constanța, în apropierea plajei Modern.

Iată un concurs pe placul festivalierilor împătimiți sau a celor care nu au putut până acum la Neversea și își doresc acest lucru. Un concurs Old Spice care este mai mult un sondaj cu premii deoarece nu implică nicio achiziție din partea participanților ci doar câteva răspunsuri la întrebările din chestionarul online!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL OLD SPICE