lista câștigători 400 lei concurs kinder 2024

Acordarea premiilor la concursul Picnic Kinder – Pregătit de 1 iunie? la care poți câștiga în perioada 7 mai – 1 inie 2024 unul din cele 300 de vouchere de 400 lei de la Decathlon se va face în urma contactării prin e-mail a câștigătorilor în termen de 30 zile lucrătoare de la data validării.

Premiile vor fi transmise sub forma unui cod alfanumeric din 16 caractere plus un cod PIN din 4 cifre pentru securizarea acestuia.

Cum participi la concursul de 1 iunie organizat de Kinder

Cumpără produse Kinder în valoare de minim 20 de lei și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs online de pe pagina campaniei promoționale Picnic Kinder – Pregătiți de 1 Iunie.

Un participant poate înscrie în concurs maxim 5 bonuri fiscale diferite într-o zi.

Desemnarea câștigătorilor tombolei Kinder voucher Decathlon 400 lei se va face prin tragere la sorți în data de 7 iunie 2024.

lista câștigători 400 lei concurs kinder 2024

Voucherele Decathlon sunt valabile online cât și în magazinele fizice din România până la data de 20 mai 2026.

Voucherele Decathlon sunt oferite ca premii în format digital și se primesc de către câștigători pe adresa de email înscrisă în concurs.

În magazinele fizice dar și pe decathlon.ro sau în aplicație mai multe vouchere se pot cumula pentru o cumpărătură unică.

Voucherul de 400 lei câștigat nu poate fi returnat, iar valoarea sa nu se poate acorda în bani sau alte beneficii.

Un concurs simpatic, cum de altfel ne-au obișnuit cei de la Kinder. Un concurs care te poate ajuta ca de 1 iunie să câștigi un voucher Decathlon pentru ai face o mică bucurie vestimentara sau de altă natură sportivă copilului tău.

ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURSUL KINDER