Câștigă cu Raiffeisen Smart Market 500 lei de la eMAG până în iunie 2024

castiga 500 lei emag concurs smart market raiffeisen

Dacă sunteți clienți Raiffeisen Bank vă propunem un concurs desfășurat în aplicația Smart Market în perioada 8 mai – 8 iunie 2024 la care puteți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 4 vouchere eMAG în valoare de 500 lei.

În schimb dacă nu aveți nicio legătură cu această banca atunci puteți căuta alt concurs din nenumăratele publicate pe acest site, pentru că nu nimeni nu are chef și dispoziția să își schimbe banca peste noapte.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în maxim 20 de zile lucrătoare după încheierea concursului.

castiga 500 lei emag concurs smart market raiffeisen

Pentru a putea participa la această campanie promoțională toot ceea ce trebuie să faceți este să activați campania din aplicația Raiffeisen Smart Market și apoi loghează-te în aplicația Raiffeisen Smart Mobile în minim 5 zile diferite din perioada campaniei promoționale precizată mai sus.

Raiffeisen Smart Market este aplicația care învață cine eșți cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a te cunoaște mai bine și a-ți oferi beneficiile de care ai nevoie și campanii personalizate așa cum îți dorești.

Pentru a instala aplicați, în cazul în care nu aâi folosit-0 încă, trebuie să descarci Raiffeisen Smart Market din App Store sau Google Play Store

Telefonul tău să fie conectat la internet și să nu aibă jailbreak sau acces root

Să folosești un sistem de operare iOS sau Android în versiunea actualizată sau minimum Android 8, respectiv minimum iOS 12.

INTRĂ ÎN CONCURSUL RAIFFEISEN