lista castigatori concurs de recenzii bosch 2024

Anunțarea Câștigătorilor concursului „LASA-NE O RECENZIE SI POTI CASTIGA UNUL DINTRE CELE 9 PREMII BOSCH” desfășurat în perioada 9 mai – 18 iulie 2024 se va realiza prin publicarea acestora pe pagina de facebook Bosch Home Romania .facebook.com/BoschHomeRomania/ in termen de maxim 10 zile de la data validării acestora.

Și da… o recenzie bine scrisă, la obiect și sinceră, îți poate aduce un premiu valoros. Un mic efort pentru un premiu mare de la Bosch.

Castigatorii concursului Bosch 2024 vor fi desemnați prin tragere la sorti, in termen de maximum 72 ore de la încheierea concursului conform regulamentului.

lista castigatori concurs de recenzii bosch 2024

Premiile puse în joc la această tombolă sunt următoarele:

• 3 x Aspirator fara sac BGS05A221 – 589 LEI
• 3 x  Contact Grill TCG3302 – 559 LEI
• 3 x Blender masa VitaPower MMB6172S – 589 LEI

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii promoționale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau inlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor  premiilor castigate.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la  concursul „LASA-NE O RECENZIE SI POTI CASTIGA UNUL DINTRE CELE 9 PREMII BOSCH” este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

a) Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 al Regulamentului;

b) Participantul sa acceseze website-ul www.bosch-home.ro in perioada 9 mai – 18 iulie 2024 si sa plaseze o recenzie pe pagina produsului detinut sau folosit.

c) Participantul sa opteze pentru inscrierea recenziei in Campanie prin completarea Formularul de evaluare a produsului şi bifarea „Da” la Rubrica „Doresc sa particip la concursul de recenzii”;

d) Participantul sa completeze Formularul online de înscriere la Campanie

ATENȚIE! Daca un utilizator detine sau foloseste mai multe produse Bosch, se poate inscrie in Campanie cu fiecare din respectivele recenzii, pentru fiecare produs in parte. Participarea la campanie nu este conditionata de nota acordata produsului.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL DE RECENZII CU PREMII