castiga camere video gopro sau 300 lei concurs papi si sugus 2024

Anunțarea câștigătorilor si a premiilor castigate la concursul Aventura Intergalactică cu Gus și Papi care se desfășoară în perioada 15 mai – 15 iulie 2024 se va realiza prin publicarea pe website-ul www.sugus.ro, in termen de 20 zile calendaristice de la data încheierii procesului de validare a câștigătorilor. Lista finala a câștigătorilor promoției si a premiilor castigate va fi afișată pe site-ul www.sugus.ro pana la data de 31.12.2024.

Premiile concursului SUGUS și PAPI se vor acorda după cum urmeaza:

Pentru fiecare premiu zilnic sau săptămânal se va desemna, anterior începerii Promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie cel putin un nr. de bon, primul dupa momentul norocos.

Daca intre doua momente castigatoare nu s-a putut desemna niciun castigator pentru primul moment, va fi declarat castigator prima inscriere valida pentru primul moment norocos care nu s-a acordat.

castiga camere video gopro sau 300 lei concurs papi si sugus 2024

Pentru premiile finale ce constau în camere GoPro, acestea se vor extrage automat printr-un program de tragere la sorți automat „Random.Org” din toate înscrierile realizate în perioada campaniei 15 mai-15 iulie 2024.

Premii promoției sunt următoarele

  • 10 camere video sport GoPro Hero 9
  • 45 vouchere de cumpărături eMAG în valoare de 300 de lei fiecare
  • 124 rucsacuri de astronaut personalizate cu Gus sau cu Papi
  • 434 de tricouri personalizate cu Gus sau cu Papi!

Cum poți participa la concurs

Cumpără orice produse Sugus sau Papi și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Aventura intergalactică cu Gus și Papi.

Poți înscrie maxim 10 bonuri fiscale pe zi.

În cadrul acestui concurs un Participant poate castiga maximum 1 premiu din fiecare categorie pe toata durata Campaniei. Cu un bon fiscal/factura un Participant nu poate castiga mai mult de 1 premiu acordat in cadrul Campaniei.

Dulciuri pentru copii, un concurs pentru oameni mari. Sau invers, cine știe ce și cum este corect, însă adevărul este că un voucher de cumpărături de 300 lei nu strică niciodată, iar de camera video GoPro Hero nici numai vorbim.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL SUGUS