casdtiga o vacanta de 10000 lsi sau vouchere de cumparaturi de 100 lei

Anunțarea câștigătorilor concursului Napolact BIO care se desfășoară în perioada  22 mai-16 iunie 2024 se va realiza prin publicarea acestora pe pagina  napolact.ro/promotii intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data validarii ultimului castigator.

In termen de 30 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, Participantii ale caror inscrieri au fost desemnate castigatoare vor fi contactati telefonic sau prin SMS pentru continuarea procedurii de validare si pentru a li se comunica toate informatiile necesare pentru a intra in posesia premiului. In cadrul procesului un potential castigator va fi contact de doua ori pe zi, in 2 zile diferite si in momente diferite ale zilei.

Cum participi la concursul Napolact

Participantii  la concursul Napolact BIO Copilul tau merita o excursie de poveste! se pot înscrie in Campanie Online – prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului napolact.ro/promotii.

Formularul de inscriere se afla in sectiunea „PROMOTII”- campania „Copilul tau merita o excursie de poveste!” si contine urmatoarele campuri si bife: numarul bonului fiscal ce atesta achizitia Produselor Participante in perioada de desfasurare a Campaniei.

Numarul bonului fiscal trebuie transmis fara alte detalii si fara a insera pauze sau alte insemne/caractere inainte, intre sau dupa cifrele ce compun numarul de bon. Numarul bonului fiscal trebuie transmis exact asa cum acesta este mentionat pe bonul fiscal relevant.

Ce premii poți câștiga

La acest concurs cu premii Napolact BIO participanții pot câștiga următoare premii:

• 10 x Troler cabina ABS Disney 100,38x55x20 cm, in valoare totala de 478,737 lei cu TVA inclus
• 50 x Vouchere Carrefour in valoare de 100 lei
• 1 x Marele Premiu în valoare de 10000 lei

Suma de 10 000 lei reprezentând Marele premiu va putea fi utilizata de către castigator pentru achiziționarea unei excursii sau in orice alt mod câștigătorul considera necesar.

La cererea castigatorului, Organizatorul il va putea pune in contact cu o agenție de voiaj in vederea selectarii si achiziționări unei excursii.

Avem un concurs mai mult sau mai puțin nișat. Să ridice mâna în sus cine consumă dacă nu zilnic atunci săptămânal produse BIO de la Napolact? Dacă însă chiar iubiți sănătate din pahar și voi și familia voastră consumați lactate BIO Napolact atunci cu adevărat ar trebui să participați la această promoție!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NAPOLACT BIO