Câștigă unul din cele 100 de abonamente gratuite UNTOLD 2024 Soul Ticket

câștigă un abonament gratuit la untold 2024 concurs soul ticket

A doua ediție a campaniei „Soul Ticket” oferă 100 de abonamente General Access pentru fanii festivalului UNTOLD. Află ce trebuie să faci pentru a câștiga.

Pentru a câștiga unul dintre cele 100 de abonamente „Soul Ticket”, la UNTOLD 2024 fanii sunt invitați să trimită povestea lor sau a unui cunoscut care nu a avut șansa să ajungă la festivalul UNTOLD.

Pentru înscrierea în  concursul „Soul Ticket”, fanii pot accesa site-ul festivalului.

Campania se desfășoară în perioada 28 mai – 7 iunie, iar câștigătorii unuia din cele 100 de abonamente gratuite la UNTOLD  vor fi anunțați în intervalul 10 – 14 iunie 2024.

câștigă un abonament gratuit la untold 2024 concurs soul ticket

Organizatorii evenimentului caută povești emoționante care să reflecte bucuria personală pusă în plan secundar, visurile neîmplinite și dorința de a fi parte din această experiență unică de festival.

Fanii festivalului UNTOLD pot obține abonamentul „Soul Ticket” pentru cineva drag sau chiar pentru ei prin intermediul poveștilor personale.

Organizatorii festivalului UNTOLD așteaptă 100 de povești care să aducă un zâmbet și să reamintească celor care au uitat să zâmbească de magia muzicii și a experiențelor live.

Festivalul UNTOLD va avea loc între 8 și 11 august 2024 în Cluj-Napoca.

Dacă ești fană / fan UNTOLD și a tot ceea ce reprezintă acest eveniment artistic cu reverberații internaționale și poate din diverse motive anul acesta nu iți poți permite un bilet / abonament, atunci Soul Ticket este șansa ta de-ați îndeplini visul!

PRATICIPĂ LA CONCURSUL UNTOLD

Postat în: 2024-05-31